Libnet.ro
UNICEF

08:15

Zeci de mii de computere din toata lumea, vizate de atacul cibernetic de tip ransomware: Care sunt cele mai afectate tari

B1 B1,
Zeci de mii de computere din toata lumea, vizate de atacul cibernetic de tip ransomware: Care sunt cele mai afectate tari

Zeci de mii de computere din toata lumea au fost afectate de un atac cibernetic de proportii, de tip ransomware, cunoscut sub numele de WannaCry. Companii si institutii din peste 100. continuă pe B1

Hackerii au lovit computere din 100 de tari, cerand rascumparari pentru a debloca computerele afectate

Acestia au folosit un program dezvoltat de agentia de spionaj a SUA ----- *ACTUALIZARE 15:32 Hackerii de la Spamtech au revendicat atacul de tip ransomeware, potrivit Digi24. *ACTUALIZARE 14:31 Bitdefender: WannaCryptor este primul tip de ransomware care se instaleaza fara implicarea utilizatorului *ACTUALIZARE 14:28 Renault confirma ca a oprit productia in Franta si in Slovenia, dupa valul de atacuri informatice *ACTUALIZARE 13:52 Atacul cibernetic international care a afectat 100 de tari este de un nivel fara precedent, afirma Europol *ACTUALIZARE 13:00 Securitatea cibernetica pe agenda G7 dupa valul de atacuri informatice *ACTUALIZARE 12:57 Originea atacului cibernetic in Marea Britanie ramane necunoscuta *ACTUALIZARE 12:50 Un cercetator a gasit un kill switch al ransomware-ului WannaCry folosit in atacul la nivel mondial *ACTUALIZARE 12: 45 Dacia: O parte a activitatii de productie a fost afectata de disfunctionalitati ale sistemelor informatice ------ Un atac cibernetic global cu instrumente de hacking despre care expertii cred ca au fost dezvoltate de Agentia de Securitate Nationala a SUA NSA) a afectat sistemul de sanatate britanic, a lovit companii mari precum curierul FedEx si a infectat vineri computere din aproape 100 de tari, transmite Reuters.

A postat aceasta fotografie pe internet si toata lumea a ramas socata. Ce a urmat apoi este incredibil (VIDEO)

A postat aceasta fotografie pe internet si toata lumea a crezut ca aceasta tanara nu este doar anorexica, dar chiar ca acesta i s-a innodat. Putini au fost insa cei care au inteles.

Hackerii au lovit computere din 100 de tari, cerand rascumparari pentru a debloca computerele afectate

ACTUALIZARE 12: 45 Dacia: O parte a activitatii de productie a fost afectata de disfunctionalitati ale sistemelor informatice O parte a activitatii de productie a uzinelor Dacia de la Mioveni a fost afectata de probleme ale sistemelor informatice si mai multi angajati au fost trimisi acasa sambata dimineata, a anuntat compania, care ia in calcul ipoteza unei consecinte a atacului cibernetic care a avut loc la nivel global. ------ Un atac cibernetic global cu instrumente de hacking despre care expertii cred ca au fost dezvoltate de Agentia de Securitate Nationala a SUA NSA) a afectat sistemul de sanatate britanic, a lovit companii mari precum curierul FedEx si a infectat vineri computere din aproape 100 de tari, transmite Reuters.

Atacurile informatice afecteaza computere din aproape 100 de tari

Atacuri informatice de tip ransomware au afectat computere din aproape 100 de tari, inclusiv Marea Britanie, Spania, SUA, China, Rusia, Italia si Taiwan, iar multi experti in securitate IT spun ca sunt corelate, relateaza BBC News.

Atac cibernetic global, unul dintre cele mai mari din istorie: Hackerii au lovit computere din 100 de tari, cerand rascumparari pentru a debloca computerele afectate / Acestia au folosit un program dezvoltat de agentia de spionaj a SUA

O atac cibernetic global cu instrumente de hacking despre care expertii cred ca au fost dezvoltate de Agentia de Securitate Nationala a SUA a afectat sistemul de sanatate britanic, a lovit companii mari precum curierul FedEx si a infectat vineri computere din aproape 100 de tari, transmite Reuters.

Atacurile informatice care au paralizat sistemul medical din Marea Britanie afecteaza computere din cel putin 74 de tari

Seria atacurilor informatice de tip ransomware care a provocat haos in sistemul medical din Marea Britanie, dar si in randul companiilor din Spania, a afectat computere din cel putin 74 de tari, inclusiv SUA, China, Rusia, Italia si Taiwan, iar multi experti in securitate IT spun ca sunt corelate, relateaza BBC, citat de News. ro.

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase: Toata lumea vrea in centru. S-au aglomerat foarte mult scolile din aceasta zona

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, s-a aratat ingrijorat de faptul ca scolile din centrul orasului sunt aglomerate, ceea ce a dus la existenta unei navete a elevilor si a cadrelor didactice in mediul urban, transmite Mediafax.

Oana Roman a recunoscut in sfarsit, dupa ce toata lumea a criticat-o. Slabiciunea mea nu e shaorma, ci

Oana Roman a fost criticata ani la rand din cauza greutatii sale. Multi au acuzat-o ca ar manca prea mult si ca din aceasta cauza nu reuseasca sa slabeasca. Vedeta a pus piciorul in prag si le-a spus fanilor care este ma.

Spitalele din Marea Britanie, vizate de un atac cibernetic. Serviciul National de Sanatate anunta ca ia masuri

Spitalele din Marea Britanie au fost vizate, vineri, de un atac cibernetic, in urma caruia au fost nevoite sa anuleze programari si sa redirectioneze urgentele. Astfel, Serviciul National de Securitate NHS) a anuntat ca ia masuri.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )