Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zepter a aniversat 25 de ani de existenta pe piata din Romania

ADPM ADPM,
Zepter a aniversat 25 de ani de existenta pe piata din Romania

Pe data de 31 octombrie, Zepter a sarbatorit 25 de ani de cand contribuie activ la dezvoltarea unui stil de viata armonios, sanatos si echilibrat al romanilor. Evenimentul a reunit laolalta cei 600 de agenti de vanzari si angajati din reteaua Zepter, alaturi de doamna Alina Dumitru, Manager General Zepter Romania. continuă pe ADPM

Crima cumplita in Cipru. Un minor si-a omorat sora de noua ani. Copiii erau din Romania

Crima teribila petrecuta in Cipru, unde un baietel de 13 ani si-a ucis cu sange rece surioara de doar 9 ani. Cei doi locuiau cu tatal lor in Cipru, fiind originari din Buzau, iar fetita ucisa urma sa.

Grupul american Liberty Global ar putea parasi piata din Romnia: Dupa vnzarea UPC catre Vodafone, ar pregati si vnzarea Focus Sat

Grupul american Liberty Global, care a semnat in acest an vanzarea UPC Romania catre Vodafone, ar pregati acum si vanzarea UPC Direct-to-Home DTH), compania prin care furnizeaza servicii de televiziune prin satelit pentru 826. 900 de abonati din Ungaria, Cehia, Romania si Slovacia, a declarat pentru Bloomberg o sursa apropiata procesului. Acordul prin care Vodafone a anuntat preluarea UPC Romania nu include si operatiunile de televiziune prin satelit, Focus Sat. Vanzarea Focus Sat, care avea 356. 500 de abonati in martie 2018, ar insemna iesirea totala din Romania a grupului Liberty Global.

Alerta de incendiu la cel mai mare mall din Romania

Alerta de incendiu, sambata seara, in cel mai mare mall din Romania. in urma cu scurt timp, a fost data aceasta alerta. Pompierii au fost solicitati sa intervina dupa ce alarma de incendiu a pornit la.

Satul din Romania, unde zeci de strainisi-au cumparat case: Am o viata mult mai bunaaici decat in Germania!

Un sat din Romania a devenit magnet pentru turisti din Germania, Franta, Olanda, Italia sau Statele Unite. Satul sibian Richis se ascunde intr-un loc pitoresc, printre dealuri. Noii locuitori il considera un.

Castigatorii Romanian Hospitality Awards: Care este cel mai bun restaurant din Romania

Baracca din Cluj a fost desemnat cel mai bun restaurant din Romania, la prima editie a Romanian Hospitality Awards. Joseph Hadad a obtinut premiul pentru cel mai bun chef, Biutiful a obtinut premiul pentru cel mai bun bar/pub, Calif a fost declarat cel.

Ce infractiuni mai comit romanii in strainatate. Aventurile penale ale unuitanar de 25 de ani in Austria

Un tanar in varsta de 25 de ani din Blaj a fost arestat la Curtea de Apel Alba Iulia si va fi predat unor autoritati din Austria, unde este cercetat penal intr-un dosar de furt.

O celebra stilista din Romania, dezvaluiri DE NECREZUT: Mama era director de liceu, tata avea o functie importanta, iar eu spalam parbrize

Stilista Adina Buzatu a dezvaluit ca la varsta de 14 ani spala parbrize, chiar daca provenea dintr-o familie modesta. La 14 ani spalam parbrize. Va rog sa nu radeti, acum e toata lumea pe strada si.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Veste SOC pentru trei milioane de masini din Romania. Deja soferii NU mai au voie sa circule...

Masinile pe motorina au zilele numarate. Anuntul vine chiar de la varful Comisiei Europene. S-a terminat cu autovehiculele diesel. Cred ca in cativa ani acestea vor disparea complet. Este o tehnologie care.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )