Libnet.ro
UNICEF

22:45

Zici ca nici nu mai exista Black Friday: preturi de nimic la eMAG la mii de produse

Playtech Playtech,
Zici ca nici nu mai exista Black Friday: preturi de nimic la eMAG la mii de produse

EMAG are in derulare o campanie speciala care te face sa nu mai astepti cu la fel de mult interes reducerile de Black Friday. Totodata, are si cateva oferte la preturi excelente. Ce are eMAG. continuă pe Playtech

eMAG a anuntat cand va avea loc campania de Black Friday

A zecea editie Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, va avea loc la eMAG in luna noiembrie.

BLACK FRIDAY: EvoMAG creste stocurile cu 50% si reorganizeaza receptia marfurilor si procesarea comenzilor

EvoMAG creste stocurile cu 50% si reorganizeaza activitatea de receptie a marfii si de procesare a comenzilor, ca parte a strategiei de anul acesta de pregatire pentru cel mai important eveniment de shopping al anului, Black Friday, conform unui comunicat trimis redactiei.

eMAG anunta ca va organiza Black Friday pe 13 noiembrie

EMAG a anuntat data la care va organiza Black Friday anul acesta: 13 noiembrie. Prima editie Black Friday a fost in 2011, iar vanzarile au crescut de la an la an. Black Friday a fost pe 15 noiembrie anul trecut. Pe platforma eMAG vanzarile totale au fost de 499 milioane lei in 2019, de Black Friday.

Black Friday 2020. Lista principalelor magazine care vor avea reduceri de Vinerea Neagra

Black Friday 2020, cunoscut si sub numele de Vinerea neagra a preturilor, este cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului. Sunt asteptate reduceri substantiale, iar clientii sunt la un click distanta.

A fost anuntata data pentru reducerile de Black Friday. in plina pandemie, specialistii se contrazic: Romanii vor tine de bani vs. Vor cumpara in nestire

Cel mai mare retailer on-line a anuntat ca data la care va organiza in acest an Black Friday va fi 13 noiembrie. in acea zi, timp de 24 de ore, sute de mii de articole vor fi la reduceri iar promotiile se anunta si in acest an spectaculoase. Pandemia isi va spune cuvantul in ceea ce priveste vanzarile din acest an. Unii specialisti vad o prabusire a pietei, altii cred ca romanii au resurse la saltea pe care le vor cheltui in Vinerea Neagra .

EMAG: Black Friday are loc anul acesta pe 13 noiembrie

A zecea editie Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, va avea loc la eMAG pe 13 noiembrie, conform unui comunicat de presa.

O discutie cu Lucian Baltaru, CEO-ul Sameday: despre livrari cu drone, lockere si Black Friday (partea a II-a)

Dupa ce am discutat cu Lucian despre inceputurile companiei sale si felul in care tehnologia si-a facut loc in piata de curierat, am tratat subiectele actuale si iminente, inclusiv cresterea folosirii livrarilor la un punct fix, in lockere, sau iminentul Black Friday.

Cand e Black Friday 2020: data oficiala, dezvaluita chiar acum de eMAG

Daca asteptai Black Friday sa profiti de oferte, e in regula, e aproape. Data oficiala, cel putin in cazul eMAG, a fost dezvaluita. eMAG a anuntat ca va organiza a zecea editie pentru.

eMAG le vinde la pret de pomana: telefoane mai ieftine decat le-ai prinde de Black Friday

EMAG listeaza cateva modele cu preturi foarte mari. Daca tot ce te intereseaza e reducerea, atunci de aici poti incepe. Cand vine vorba de reduceri, si incepi de la categoria de resigilate,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )