Libnet.ro
UNICEF

11:15

Zidane, cel mai bine platit antrenor din istoria fotbalului: S-a aflat oferta colosala pe care francezul o are pe masa

Adevărul Adevărul,
Zidane, cel mai bine platit antrenor din istoria fotbalului: S-a aflat oferta colosala pe care francezul o are pe masa

Zinedine Zidane a parasit Real Madrid dupa noua trofee cucerite in doi ani si jumatate, devenind unul dintre cei mai buni tehnicieni din istoria galacticilor. continuă pe Adevărul

Business report:Lista autostrazilor din 2018; Adio aer conditionat. RATB a anulat licitatii de 30 milioane de euro; Harta salariilor pe regiuni: Unde se cstiga cel mai bine n Romnia

Coalitia PSD-ALDE vrea sa scumpeasca lemnul de foc pentru populatie folosind argumente false. Parlamentul urmeaza sa discute luna aceasta modificarea unui articol din. Masinile cu volan pe dreapta, in vizorul autoritatilor. Care este motivul. Desi sunt la originea multor accidente rutiere, circulatia masinilor cu volan pe dreapta este greu de.

O fetita a dezvaluit accidental unul dintre cele mai bine pastrate secrete din lume

Victoria, fetita din filmuletul de mai jos, vorbeste despre sistemul economic din Canada, insa rationamentul si intrebarile pe care Victoria le adreseaza se pare ca rezoneaza cu internautii din lumea.

VIDEO REPORTAJ Laserul de la Magurele - Care sunt problemele care frneaza cel mai mare proiect stiintific din Romnia

Cel mai mare proiect european de cercetare in domeniul laserilor este tinut la ralanti de legislatia achizitiilor publice, de modul in care Ministerul Educatiei face recunoasterea studiilor si de italienii care intarzie de mai bine de un an instalarea fascicolului Gamma. Consortiul Eurogamma condus de Institutul National de Fizica Nucleara din Italia a creat sistemul de fascicol gamma, a adus componentele la Magurele, insa nu a inceput nici pana acum instalarea, in ciuda penalizarilor pe care le-au platit, a declarat pentru HotNews. ro directorul proiectului ELI-NP, Nicolae Zamfir. in ceea ce priveste angajarile, legislatia romaneasca favorizeaza un nationalism pur, avertizeaza specialistii. Vezi in articol un video reportaj cu problemele care intarzie finalizarea proiectului de la Magurele.

ProTV a facut ANUNTUL! Cel de-al doilea ANTRENOR la Vocea Romaniei este... Fanii au izbucnit in urale (FOTO)

Dupa Irina Rimes, reprezentantii ProTV au anuntat cine este cel de-al doilea antrenor din noul sezon Vocea Romaniei. Tetiera telescopica, centura de calitate, butonul armat si propulsia cu reactie sunt.

SOC la adresa economiei mondiale! DECIZIE MAJORA a FED: Rata dobanzii a ajuns la cel mai ridicat nivel de la criza din 2008 incoace

Decizie majora a Bancii Centrale din SUA Rezerva Federala - Fed). Fed a majorat miercuri la un interval cuprins intre 1,75% si 2,00% dobanda de politica monetara, acesta fiind cel mai ridicat nivel de la criza.

Cel mai mare VAL DE CONCEDIERI din ISTORIA Tesla! Care este motivul lui Musk pentru care da afara 10% din angajati

Elon Musk, directorul executiv al companiei Tesla Motors, a anuntat ca peste patru mii de angajati vor fi concediati pentru ca este nevoie de o reducere a costurilor, desi nu obtinerea profitului motiveaza.

Situatie socanta in Germania. Un roman a murit dupa ce le-a cerut sefilor mai bine de o ora sa cheme salvarea

Un roman aflat la munca in Germania a murit dupa ce mai bine de o ora le-a cerut sefilor nemti sa cheme salvarea. Fratele romanului decedat a povestit ca sefii au tras de timp fiindca nu le facusera.

Caz SOCANT in Germania! Un roman a murit dupa ce le-a cerut sefilor mai bine de o ora sa cheme salvarea

Caz socant in Germania! Un roman aflat la munca in orasul Bornheim a murit dupa ce mai bine de o ora le-a cerut sefilor nemti sa cheme salvarea. Fratele romanului decedat a povestit ca sefii au tras de t.

Alerta. Mai mult de jumatate din tara intra sub avertizari de inundatii si furtuni

Hidrologii au instituit cod portocaliu de inundatii pe rauri din 5 judete si cod galben pe rauri din 27 de judete, incepand de miercuri seara, in timp ce mai bine de jumatate de tara va intra sub avertizare.

VIDEO Cel mai tnar programator romn, premiat la Dublin pentru inventia lui: O centura LED inteligenta

Cel mai tanar programator roman, Andrei Tudor, are doar 9 ani, iar inventia lui a fost premiata la o competitie dedicata tinerilor pasionati de IT, la Dublin, in Irlanda. El a creat o centura pentru biciclisti si pietoni, ce afiseaza mesaje luminoase LED) si poate fi controlata cu ajutorul unei aplicatii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )