Libnet.ro
UNICEF

12:00

O fetita a dezvaluit accidental unul dintre cele mai bine pastrate secrete din lume

Antena3 Antena3,
O fetita a dezvaluit accidental unul dintre cele mai bine pastrate secrete din lume

Victoria, fetita din filmuletul de mai jos, vorbeste despre sistemul economic din Canada, insa rationamentul si intrebarile pe care Victoria le adreseaza se pare ca rezoneaza cu internautii din lumea. continuă pe Antena3

Strada Lipscani, un loc fascinant din inima Capitalei: Povestea de sute de ani a uneia dintre cele mai animate zone ale Bucurestiului (FOTO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Strada Lipscani este una dintre cele mai.

Doliu in muzica populara: Una dintre cele mai iubite artiste a murit (FOTO, VIDEO)

Muzica populara romaneasca mai pierde o interpreta. Cantareata Maria Butaciu a murit luni, la varsta de 78 de ani, informeaza Spynews. Artista se afla in coma de mai mult de o luna, dupa ce a suferit un.

Tentativa de OMOR! Unul dintre cei mai temuti INTERLOPI romani, in fata judecatorilor

Interlopul Bercea Mondial si fiul acestuia au fost trimisi in judecata intr-un nou dosar. Anghel si Laurentiu Sandu, aflati in arest in alta cauza, sunt judecati pentru tentativa de omor, potrivit unui.

Unul dintre cei mai importanti oameni din PSD anunta ce sentinta va primi Liviu Dragnea in dosarul de la Instanta Suprema

Social-democrata Lia Olguta Vasilescu, ministru al Muncii, se declara convinsa ca Liviu Dragnea va primi o solutie de achitare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Eu sunt absolut.

Unul dintre cei mai talentati tineri actori s-a stins din viata. Avea doar 20 de ani

Actorul Jackson Odell, cunoscut pentru rolul sau in serialul The Goldbergs, a murit. Avea doar 20 de ani. Odell a fost gasit mort in locuinta sa din California, au confirmat surse din politie pentru.

Reduceri eMAG cuptoare incorporabile. Cele mai bune oferte de astazi

Daca sunteti in cautare de cuptoare incorporabile, trebuie sa studiati oferta celui mai mare magazin online de astazi. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG cuptoare incorporabile:.

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai tari oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

eMAG Reduceri: Cele mai tari oferte la laptopuri de ultima generatie

EMAG Reduceri: Cele mai tari oferte la laptopuri de ultima generatie. Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi: .

FOTO Cele mai vechi imagini de arhiva de la Capidava. Cum a fost descoperita cetatea antica a dobrogenilor

Cetatea Capidava este unul dintre locurile cu care Dobrogea te imbie intr-o calatorie de-a lungul Dunarii. Fortul de pe malul Dunarii a fost scos la iveala de arheologi la inceputul anilor 1900. Aceasta era zona unde traiau cei mai vechi dobrogeni: dicienii.

Rasturnare de situatie: Gabriela Cristea a recunoscut tot! Adevarul despre iubitul din viata ei: Te iubesc de nu mai pot...

A stiut de la bun inceput ca el este alesul, iar acum au unul dintre cele mai unite mariaje din showbiz-ul romanesc, intelegandu-se de minune. Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea formeaza un cuplu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )