Libnet.ro
UNICEF

07:31

Zile in plus de concediu pentru nefumatori

Antena3 Antena3,
Zile in plus de concediu pentru nefumatori

O companie din Marea Britanie a decis sa le ofere angajatilor nefumatori patru zile in plus de concediu pe an, pentru a compensa pentru pauzele de tigara ale angajatilor fumatori. continuă pe Antena3

Zile de concediu in plus pentru nefumatori: cat de eficienta este o noua masura

Un patron a decis sa-si recompenseze angajatii nefumatori prin zile de concediu in plus, fata de cele oferite de lege. Astfel, spune el, nu va penaliza fumatorii. in mod previzibil, o persoana fumatoare, pe parcursul unei zile, ia cateva pauze de fumat. in mod uzual, acelea nu dureaza mai mult de cateva minute. Cand tragi .

Gastrade a lansat a doua etapa a testului de piata pentru terminalul LNG din Alexandroupolis

Romgaz este interesata sa preia 20% din terminalul LNG Alexandroupolis Gastrade, companie de utilitati din Grecia si dezvoltator al terminalului LNG Alexandroupolis, la care si Romgaz este interesata sa preia o participatie de 20%, a lansat pe data de 10 ianuarie, cea de-a doua etapa a testului de piata in concordanta cu Ghidul de gestionare si alocare a capacitatii Sistemului Independent de Gaze Naturale Alexandroupolis si in conformitate cu alineatul 6) al articolului 36 din Directiva 200973EC, aprobat de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei RAE), arata un comunicat al companiei elene.

Dan Barna, despre Gotiu: Mihai este un coleg care o data la doua-trei zile cere demisia conducerii. Face parte din farmecul USR

Dan Barna a reactionat, luni, dupa ce Mihai Gotiu l-a intrebat daca va demisiona de la conducerea USR, in cazul in care peste jumatate din membrii formatiunii nu isi asuma documentul doctrinar al partidului. Barna a afirmat ca demisiile solicitate de Gotiu aduc farmecul in USR.

Cat au donat Roger Federer si Rafael Nadal pentru victimele incendiilor din Australia

Doi dintre cei mai mari jucatori de tenis din istoria sportului alb au dorit sa participe la actiunile de ajutorare a victimelor incendiilor din Australia. Astfel, cu ocazia unor meciuri demonstrative, Roger Federer si Rafael Nadal au facut o donatie comuna.

Simona Halep e gata de Australian Open. Mesaj de razboi pentru adversarele sale din circuit, dupa partida cu Ajla Tomljanovic (VIDEO)

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, si-a castigat cu multa truda primul meci din 2020, invingand-o pe Ajla Tomljanovic in optimile de finala ale turneului WTA Adelaide, scor 6-4 7-5, la capatul a o.

OTP Bank discuta cu alte banci pentru vanzarea subsidiarei din Slovacia

Grupul OTP Bank poarta discutii cu mai multe banci pe marginea vanzarii subsidiarei din Slovacia, a anuntat biroul de presa al OTP Bank Slovens-ko, potrivit agentiei de presa MTI, citata de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )