Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zilele filmului francofon 2014, a douasprezecea editie in Romania este consacrata individului si familiei!

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Zilele filmului francofon 2014, a douasprezecea editie in Romania este consacrata individului si familiei!

In fiecare an, luna martie este ocazia de a pune in valoare diversitatea si bogatia culturala francofona: dincolo de limba, este vorba despre valorile si patrimoniul comun impartasite de toti vorbitorii de franceza din lumea intreaga. Filmul joaca un rol dublu, pe de-o parte cel al unui mediu unificator, pe . continuă pe Ceaşca de Cultură

Familia si cuplurile homosexuale, doua dintre temele lungmetrajelor de la Zilele Filmului Francofon din Cluj

Festivalul Filmului Francofon de la Cluj are ca tema centrala, anul acesta, familia. Va aborda subiecte legate de aceasta precum: solidaritatea, saracia, excluziunea sociala, echilibrul intre munca si viata de familie, impartirea responsabilitatilor parentale, maternitatea si educatia copiilor, acceptarea sociala a cuplurilor homosexuale.

Festival de film francofon, in weekend, la Buzau. Intrarea este libera

Centrul Cultural Francofon Buzau in parteneriat cu Consiliul Judetean Buzau si Centrul Judetean de Cultura si Arta organizeaza, pentru prima data la Buzau, Zilele filmului francofon. La evenimentul care se va desfasura sambata si duminica, in sala de evenimente a Consiliului Judetean, se vor prezenta cele mai premiate filme realizate recent in tarile francofone, subtitrate in limba romana, avand ca tema familia.

Titus Corlatean: La 7 ani de la aderarea la UE, romanii nu se simt inca egali, iar Romania este supusa unor mecanisme speciale de control

Romanii nu se simt inca egali cu restul europenilor, la sapte ani de la aderarea la UE, a declarat ministrul de Externe, Titus Corlatean. Romania joaca adesea un rol in campaniile electorale interne din alte.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )