Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zilele lui Tudorel Toader, numarate! A inceput deja strangerea de semnaturi pentru demiterea sa

B1 B1,
Zilele lui Tudorel Toader, numarate! A inceput deja strangerea de semnaturi pentru demiterea sa

Tudorel Toader pare sa aiba zilele numarate in functia rector. Un prim demers pentru demiterea acestuia a fost demarat deja la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Aici a inceput deja strangerea de. continuă pe B1

Tudorel Toader, despre refuzul presedintelui de a o numi pe Adina Florea la sefia DNA: A vrut sa mearga pe argumente de legalitate, dar le-a gresit

MInistrul Justitiei, Tudorel Toader a criticat miercuri, refuzul presedintelui Iohannis de a o numi pe Adina Florea la sefia DNA pe motiv ca nu are certificat de la CNSAS care sa ateste ca nu a colaborat cu securitatea. Tudorel Toader l-a acuzat pe seful statului de un dublu standard si a sustinut ca obligatia de a verificare la CNSAS nu-i revine presedintelui.

CSM, lovitura dura pentru Tudorel Toader: Evaluarea prin care a cerut a cerut revocarea lui Augustin Lazar este nelegala

Sectia pentru procurori din cadrul CSM a publicat motivarea avizului negativ dat pe cererea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare a procurorului general Augustin Lazar. in aceasta, CSM arata.

Tudorel Toader: Presedintele nu are nicio competenta referitoare la eliberarea din functie a unui ministru

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, dupa sedinta CEx PSD, referitor la ministrii refuzati de presedintele Klaus Iohannis, ca doar premierul poate decide revocarea unui ministru, seful statului neavand niciun cuvant de spus, transmite Mediafax.

Reactia lui Tudorel Toader dupa ce Iohannis a refuzat sa o numeasca pe Adina Florea la sefia DNA

MInistrul Justitiei, Tudorel Toader a criticat miercuri, refuzul presedintelui Iohannis de a o numi pe Adina Florea la sefia DNA pe motiv ca nu are certificat de la CNSAS care sa ateste ca nu a colaborat cu securitatea.

Tudorel Toader i-a luat fata lui Dragnea. Cand a anuntat ca vor fi trimise propunerile celor doi ministri lui Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, faptul ca este probabil ca maine sa fie trimise propunerile PSD pentru Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor.

Tudorel Toader, reactie sarcastica dupa ce Iohannis a refuzat numirea Adinei Florea in fruntea DNA: Ma surprinde faptul ca a terminat de citit si de inteles asa de repede!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat intr-un mod sarcastic dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzarea numirea procurorul Adina Florea in fruntea DNA, facand referire la felul in care.

Presedintele Klaus Iohannis a respins numirea Adinei Florea in fruntea DNA. Toate propunerile de procurori facute de Tudorel Toader, refuzate

Presedintele Klaus Iohanis a respins miercuri propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a o numi pe Adina Florea in fruntea Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Seful statului a respins si.

Iohannis a respins-o pe Adina Florea, propusa de Tudorel Toader la sefia DNA

Presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru numirea Adinei Florea in functia de procuror sef al DNA.

Ce a discutat Tudorel Toader cu comisarul european pentru Justitie

Ministrul Tudorel Toader a discutat marti cu Vera Jourova, comisar european pentru justitie, despre evolutiile sistemului judiciar din Romania si prioritatile pentru domeniul justitiei in contextul viitoarei.

Violatorii si talharii iertati de Tudorel Toader fac noi victime (VIDEO)

Numarul infractiunilor cu violenta a crescut alarmant dupa ce peste 9. 000 de detinuti au fost eliberati din penitenciare in baza recursului compensatoriu, lege propusa de ministrul Justitiei, Tudorel Toader,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )