Libnet.ro
UNICEF

10:15

Zilele norocoase din aceasta vara pentru fiecare zodie

Antena3 Antena3,
Zilele norocoase din aceasta vara pentru fiecare zodie

Vara este anotimpul in care fiecare zi trebuie sa fie una senzationala si plina de aventuri. Nu este loc de ghinion si nici de neplaceri care sa strice vacanta. Zodiile par sa profite din plin de sezonul. continuă pe Antena3

A aparut legea care modifica legea uceniciei. In esenta, angajatorii ce incadreaza ucenici primesc o suma majorata de bani de la buget pentru fiecare ucenic incadrat

In Monitorul Oficial nr. 554 de miercuri s-a publicat Legea nr. 164/2017 ce modifica legea uceniciei. In esenta, angajatorii ce incadreaza ucenici primesc o suma majorata de bani de la buget pentru fiecare ucenic incadrat. Ucenicia reprezinta formarea profesionala realizata la locul de munca in baza unui contract de ucenicie. Programul de formare profesionala prin ucenicie la locul de munca constituie parte integranta a contractului de ucenicie. Ucenicia la locul de munca se adreseaza persoanelor interesate, cu varsta de peste 16 ani care doresc sa se concentreze pe invatare pornind de la situatiile profesionale reale, concrete, cerute de practicarea unei ocupatii direct la locul de munca) dar si angajatorilor care doresc sa organizeze activitati de ucenicie la locul de munca potrivit domeniilor de activitate, pentru locurile de munca declarate vacante. Consulta aici actul normativ.

Tamas: Joc din nou fotbal din placere

Plecat de la Steaua in aceasta vara pentru a-si continua cariera in Israel la Hapoel Haifa, fundasul Gabriel Tamas spune ca n-a mai suportat presiunea din Romania si ca a redescoperit gustul fotbalului ca simplu sport.

Leul s-a apreciat marginal in fata principalelor valute, fix invers fata de celelalte monede din aceasta zona a Europei

Monedele tarilor din jur au pierdut teren marti in fata euro, exceptie fiind leul, care s-a apreciat usor atat in fata euro, cat si fata de dolarul american si de francul elvetian. BNR a calculat o medie de 4. 568 lei/euro, de 4 lei/dolarul SUA si de 4. 13 lei fata de francul elvetian, in vreme ce monedele Europei emergente au pierdut teren fata de euro.

Tanar din Timis anchetat pentru ca a folosit identitatea fratelui sau. Ce voia sa faca

Un tanar, in varsta de 28 de ani, din Timis, a folosit identitatea fratelui sau, atunci cand a vrut sa iasa din tara. Falsul a fost descoperit, miercuri seara, de politistii de.

Predicatorul Fethullah Gulen a afirmat ca nu are de gand sa fuga din Statele Unite pentru a evita o posibila extradare in Turcia

Clericul Fethullah Gulen a afirmat, miercuri dimineata, ca nu planuieste sa fuga din Statele Unite si ca va accepta o posibila decizie de extradare, daca Washington va accepta cererea formulata de Ankara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )