Libnet.ro
UNICEF

18:00

Zina Dumitrescu, incinerata astazi. Cine a venit la crematoriu

Antena3 Antena3,
Zina Dumitrescu, incinerata astazi. Cine a venit la crematoriu

Zi trista pentru toti cei care au cunoscut-o, respectat-o si iubit-o pe mama Zina. Creatoarea de moda s-a stins din viata la varsta de 82 de ani, iar astazi a fost incinerata la crematoriul din. continuă pe Antena3

Mama Zina este incinerata astazi, iar alaturi ii stau cei dragi si cele pe care le-a lansat in lumea modei

Este durere mare la crematoriu, acolo unde, incet-incet, au inceput sa-si faca aparitia cei care au tinut la Zina Dumitrescu. Alaturi de fiul ei, si-au facut aparitia si copiiii mamei modei.

Scene DEVASTATOARE la crematoriul uman. Zina Dumitrescu, incinerata (VIDEO)

Decizie surprinzatoare luata de fiul Zinei Dumitrescu. Dupa ce Catalin Negreanu a dus la IML trupul neinsufletit al fostei creatoare de moda, acesta a decis sa o incinereze. Decizia este una.

Zina Dumitrescu a murit. Cine a fost mama modei din Romania

Zina Dumitrescu a murit. Fosta creatoare de moda avea 82 de ani. Ea a fost supranumita, datorita muncii ei, mama modei din Romania. Zina Dumitrescu a murit la varsta de 82 de ani pe 28 martie. Decesul a fost anuntat pentru ora 15:10. Zina Dumitrescu s-a nascut in Republica Moldova in 1936. Dupa razboi familia [] .

Zina Dumitrescu va fi incinerata! Mama modei din Romania a murit la 82 de ani

Zina Dumitrescu va fi incineratala crematoriul Vitan Barzesti din Capitala. Mama modei romanestia muritla 82 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Un echipaj SMURD a fost solicitat.

Zina Dumitrescu nu voia sa fie incinerata. Marea sa dorinta a fost sa fie inmormantata langa mama ei

Zina Dumitrescu a fost incinerata astazi, la crematoriul Vitan Barzesti, din Bucuresti, asta chiar daca marea creatoare de moda si-a dorit enorm sa-si duca somnul de veci langa mama ei. Zina Dumitrescu a.

Ce avere a strans Zina Dumitrescu si cine ii mosteneste toti banii

Ce avere a strans Zina Dumitrescu si cine ii mosteneste toti banii. Citeste mai mult pespynews. ro .

BREAKING NEWS! A murit Zina Dumitrescu!

Dupa o lunga perioada in care s-a confruntat cu numeroase probleme de sanatate, Zina Dumitrescu, una dintre figurile marcante ale modei romanesti, s-a stins din viata astazi, la varsta de 82 de ani! .

Zina Dumitrescu si ultima ei dorinta inainte de moarte

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani. Catalin Botezatu a avut o reactie emotionanta. Cum si-a trait Zina Dumitrescu ultimii ani de viata? Zina Dumitrescu, una dintre cele mai cunoaste creatoare de moda din Romania, a murit pe 28 martie la varsta de 82 de ani. Ea si-a trait ultimii opt ani intr-un azil [] .

Zina Dumitrescu a murit. Secretele din viata marei creatoare de moda. Care era ritualul sau de frumusete

Zina Dumitrescu a murit. Celebra creatoare de moda Zina Dumitrescu a murit joi, in jurul orei 15. Zina Dumitrescu era internata de mai multa vreme intr-un azil. Zina Dumitrescu a murit. Celebra creat.

ZINA DUMITRESCU A MURIT. Cum a cunoscut-o creatoarea pe Coco Chanel

Zina Dumitrescu s-a stins din viata in aceasta dupa-amiaza, la varsta de 82 de ani. Casatorita de trei ori, creatoarea a avut sansa sa o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )