Libnet.ro
UNICEF

09:15

Scene DEVASTATOARE la crematoriul uman. Zina Dumitrescu, incinerata (VIDEO)

B1 B1,
Scene DEVASTATOARE la crematoriul uman. Zina Dumitrescu, incinerata (VIDEO)

Decizie surprinzatoare luata de fiul Zinei Dumitrescu. Dupa ce Catalin Negreanu a dus la IML trupul neinsufletit al fostei creatoare de moda, acesta a decis sa o incinereze. Decizia este una. continuă pe B1

Zina Dumitrescu, incinerata astazi. Cine a venit la crematoriu

Zi trista pentru toti cei care au cunoscut-o, respectat-o si iubit-o pe mama Zina. Creatoarea de moda s-a stins din viata la varsta de 82 de ani, iar astazi a fost incinerata la crematoriul din.

Zina Dumitrescu va fi incinerata! Mama modei din Romania a murit la 82 de ani

Zina Dumitrescu va fi incineratala crematoriul Vitan Barzesti din Capitala. Mama modei romanestia muritla 82 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Un echipaj SMURD a fost solicitat.

Zina Dumitrescu nu voia sa fie incinerata. Marea sa dorinta a fost sa fie inmormantata langa mama ei

Zina Dumitrescu a fost incinerata astazi, la crematoriul Vitan Barzesti, din Bucuresti, asta chiar daca marea creatoare de moda si-a dorit enorm sa-si duca somnul de veci langa mama ei. Zina Dumitrescu a.

Mama Zina este incinerata astazi, iar alaturi ii stau cei dragi si cele pe care le-a lansat in lumea modei

Este durere mare la crematoriu, acolo unde, incet-incet, au inceput sa-si faca aparitia cei care au tinut la Zina Dumitrescu. Alaturi de fiul ei, si-au facut aparitia si copiiii mamei modei.

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani. Mama modei romanesti era internata intr-un azil. Era tinuta in viata cu ajutorul perfuziilor VIDEO

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Un echipaj SMURD a fost solicitat in cursul zilei de joi, la azilul din Snagov. Medicii au incercat sa o resusciteze mai bine de o ora,.

Zina Dumitrescu si ultima ei dorinta inainte de moarte

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani. Catalin Botezatu a avut o reactie emotionanta. Cum si-a trait Zina Dumitrescu ultimii ani de viata? Zina Dumitrescu, una dintre cele mai cunoaste creatoare de moda din Romania, a murit pe 28 martie la varsta de 82 de ani. Ea si-a trait ultimii opt ani intr-un azil [] .

Zina Dumitrescu a murit. Secretele din viata marei creatoare de moda. Care era ritualul sau de frumusete

Zina Dumitrescu a murit. Celebra creatoare de moda Zina Dumitrescu a murit joi, in jurul orei 15. Zina Dumitrescu era internata de mai multa vreme intr-un azil. Zina Dumitrescu a murit. Celebra creat.

Zina Dumitrescu a murit. Cine a fost mama modei din Romania

Zina Dumitrescu a murit. Fosta creatoare de moda avea 82 de ani. Ea a fost supranumita, datorita muncii ei, mama modei din Romania. Zina Dumitrescu a murit la varsta de 82 de ani pe 28 martie. Decesul a fost anuntat pentru ora 15:10. Zina Dumitrescu s-a nascut in Republica Moldova in 1936. Dupa razboi familia [] .

ZINA DUMITRESCU A MURIT. Cum a cunoscut-o creatoarea pe Coco Chanel

Zina Dumitrescu s-a stins din viata in aceasta dupa-amiaza, la varsta de 82 de ani. Casatorita de trei ori, creatoarea a avut sansa sa o.

ZINA DUMITRESCU A MURIT. Care era ultima dorinta a creatoarei de moda

Zina Dumitrescu avea o ultima dorinta arzatoare. Desi in ultima vreme se simtea tot mai rau, creatoarea a refuzat internarea. in.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )