Libnet.ro
UNICEF

13:15

Zitec anunta venituri de 6 milioane de euro in 2018, cu 22% mai mult fata de anul precedent

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Zitec anunta venituri de 6 milioane de euro in 2018, cu 22% mai mult fata de anul precedent

Zitec, lider pe piata de IT din Romania, specializat in dezvoltarea de solutii, servicii si produse tehnologice personalizate, a incheiat anul 2018 cu venituri de 6 milioane de euro, in crestere cu 22% fata de anul precedent. Pentru anul 2019, compania. continuă pe Wall-Street Ro

Zitec, venituri de 6 milioane euro in 2018

Zitec a incheiat anul 2018 cu venituri de 6 milioane euro, in crestere cu 22% fata de anul precedent.

Deputatii au costat Romania 37 de milioane de euro in 2018

Cei 329 de deputati ne-au costat anul trecut 175. 080 de lei - aproximativ 37 de milioane de euro, arata datele publicate pe site-ul Camerei. Circa 8. 2 milioane de euro au reprezentat numai salariile. Cei.

IN CADRUL TARGULUI DE TURISM AL ROMANIEI: TUI TravelCenter, vanzari de 1,2 milioane euro

Un numar din ce in ce mai mare de turisti romani prefera sa cumpere de acasa vacantele vandute cu discounturi mari de catre agentii in perioada targurilor de turism, profitand de faptul ca aceste oferte sunt valabile si pentru cei care le achizitioneaza online.

Ecco Shoes a vandut incaltaminte in valoare de 8,7 milioane euro anul trecut

Retailerul danez Ecco Shoes a vandut anul trecut incaltaminte in valoare de 8,7 milioane euro, in crestere cu doua cifre fata de 2017. Pentru acest an, brandul de incaltaminte si-a propus un target asemanator si spera sa ajunga la vanzari de 10.

Un startup de educatie IT din Ungaria primeste o finantare de 3,5 milioane euro si ntra pe piata din Romnia

Codecool, un startup de educatie IT din Budapesta, care a lansat acum 3 ani un model pentru formarea abilitatilor de programare si de soft skills, va intra pe piata din Romania, dupa ce a primit o finantare de 3,5 milioane euro.

Business report: Cresterea costului cu forta de munca mult peste pragul de atentie si cea mai mare din UE; Statul continua negocierile cu Beretta: Investitie initiala de peste 5 milioane euro; Bio vs non-bio n magazinele romnesti. Sigla eco face pretul d

StandardPoors va evalua ratingul Romaniei in martie. E posbila coborarea perspectivei sau chiar retrogradare la junk, din cauza OUG 114. Surse din mediul financiar bancar sustin. TOP Cele mai fiabile masini second-hand, de trei ani vechime, aflate pe piata europeana. Recent aparut, Studiul de Fiabilitate J. Power dezvaluie care sunt cele mai fiabile modele de.

Producatorii de bauturi racoritoare au adus economiei romanesti circa 690 milioane euro

In urma cu mai bine de 30 de ani, romanii erau mari consumatori de sucuri la dozator, la plic sau siropuri cu sifon. Incepand cu 1990, pe piata locala au intrat mai multe companii producatoare de bauturi racoritoare, iar romanii s-au aliniat.

Cinemax vrea sa investeasca pana la 30 milioane euro in 7 cinematografe din Romania in urmatorii 3 ani

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe multiplex din Slovacia, a anuntat inca din toamna anului trecut ca va intra pe piata din Romania. Primul cinematograf va fi inaugurat pana in luna iunie a acestui an, in Veranda Mall, insa pe termen lung.

Report de 2,47 milioane de euro la Loto 6/49 si de 1,26 milioane de euro la Joker

Un report in valoare de aproximativ 2,47 milioane euro, respectiv peste 11,78 milioane lei, se inregistreaza la Loto 6/49, la categoria I, in timp ce, la Noroc, este in joc un report cumulat de circa 2,07 milioane lei peste 436. 600 euro), dupa tragerile loto de joi.

Operatiunea Iceberg: 80 de contribuabili n inspectie fiscala. Risc estimat de 54,5 milioane euro

In cadrul operatiunii ICEBERG, grupul de lucru constituit la nivelul ANAF din 250 de inspectori, a demarat procedura de inspectie fiscala pentru 80 de contribuabili, conform unui comunicat al institutiei. Agentia a estimat un risc de 259,3 milioane lei.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )