Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ziua si bomba la Dubai: A fost eliminata cea mai mare rivala a Simonei Halep la titlu

Adevărul Adevărul,
Ziua si bomba la Dubai: A fost eliminata cea mai mare rivala a Simonei Halep la titlu

Dintre primele sase jucatoare aflate pe lista capilor de serie, cinci nu mai sunt in competitie, cu precizarea ca olandeza Kiki Bertens nici n-a venit in Emirate, renuntand la participare dupa triumful de la Sankt Petersburg. continuă pe Adevărul

Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania. Gheorghe Balasoiu a investit aici toti banii

Gheorghe Balasoiu a investit toti banii intr-o vila impunatoare. Barbatul are cea mai mare pensie din Romania si isi permite sa se laude. Cum arata vila fostului procuror? Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania Gheorghe Balasoiu, fost sef de penitenciar si procuror, este pe primul loc in clasamentul pensiilor din .

Gratiela Duban a cedat la Survivor Romania. Esti cea mai mare vipera! Carei rivale ii transmite acest mesaj crunt

Survivor Romania, cel mai intens reality din istoria televiziunii, a aparut pe sticla in urma cu o luna si, desi din competitie mai este mult si bine, noul trai le-a dat batai de cap concurentilor, acesta aducand cu sine tensiune, foamete si nervi intinsi la maximum. Una dintre cele care au cedat a fost Gratiela, .

Romania a avut a doua cea mai mare crestere economica, dupa Ungaria

Romania a avut a doua cea mai mare crestere economica din Europa in ultimul trimestru al anului trecut, in comparatie cu anul precedent. Fata de trimestrul precedent, cresterea economica a Romaniei se plaseza pe primul loc, arata Eurostat.

Unde se construieste cea mai mare aductiune de apa din Romania. Magistrala de 164 km va alimenta cu apa 98 de localitati

Locuitorii din orasul Cehu Silvaniei si cele patru sate apartinatoare sunt primii beneficiari ai celui mai mare proiect de infrastructura implementat de catre Compania de Apa Somes.

O echipa de liceeni din Capitala a castigat cea mai mare competitie de Robotica din Rusia

Echipa AutoVortex, formata din 7 elevi de la licee din Bucuresti, a obtinut primul loc si medalia de aur la cel mai mare si mai important eveniment stiintific si tehnic din Federatia Rusa FIRST Russia Robotics Championship.

Digisport: Inteligenta fantastica Talent indubitabil Ianis Hagi a primit cea mai mare nota. Ce scriu scotienii dupa reusita de ieri

Ianis Hagi a fost din nou titular pentru Glasgow Rangers, in partida castigata pe teren propriu cu Livingston, 1-0. Tanarul fotbalist roman a reusit pasa decisiva de la unicul gol al meciului si a fost laudat din nou de scotieni.

VIDEO Cum a fost descoperit cel mai mare tezaur monetar din zona Buzaului si cat de vechi este acesta

Peste 2. 500 de monede vechi de sute de ani au ajuns in patrimoniul Muzeului Judetean Buzau, iar dupa restaurare ar urma sa fie expuse publicului. Tezaurul a fost descoperit duminica, in padurea Spataru, de cativa detectoristi din municipiu. Monedele, de doua dimensiuni, erau ascunse in pamant intr-un vas de ceramica.

RECORD! A fost desemnata CEA MAI BATRANA MISS GERMANIA! Vezi cum arata femeia care a cucerit titlul, dupa 93 de ani (GALERIE-VIDEO)

Germania a scris istorie in momentul in care aales noua Miss Germania 2020. Leonie Charlotte von Hase, o femeie de 35 de ani, mama si antreprenoare, a fost desemnata castigatoarea concursului de.

Surpriza de proportii la Dubai: cea mai puternica adversara de pe jumatatea Simonei Halep, invinsa intr-o ora de joc!

Ziua de marti a debutat cu o surpriza majora in turneul Premier de la Dubai: Elina Svitolina, cap de serie trei, a fost eliminata inca din primul tur, la finele unui meci de doar 60 de minute. Americanca Jennifer Brady 52 WTA) i-a administrat sportivei din Ucraina un categoric 6-2, 6-1, facand ravagii pe serviciul doi al acesteia 15 puncte castigate, din 19 disputate).

DANIEL ANGHEL, PWC ROMANIA: Cota unica de impozitare, cea mai stabila masura fiscala

Cota unica de impozitare este cea mai stabila masura din arealul fiscal, care a rezistat extrem de bine, mai ales intr-un mediu cu o mare instabilitate sau incertitudine, potrivit domnului Daniel Anghel, partener si lider al serviciilor fiscale si juridice din cadrul PwC Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )