Libnet.ro
UNICEF

06:15

Gratiela Duban a cedat la Survivor Romania. Esti cea mai mare vipera! Carei rivale ii transmite acest mesaj crunt

Playtech Playtech,
Gratiela Duban a cedat la Survivor Romania. Esti cea mai mare vipera! Carei rivale ii transmite acest mesaj crunt

Survivor Romania, cel mai intens reality din istoria televiziunii, a aparut pe sticla in urma cu o luna si, desi din competitie mai este mult si bine, noul trai le-a dat batai de cap concurentilor, acesta aducand cu sine tensiune, foamete si nervi intinsi la maximum. Una dintre cele care au cedat a fost Gratiela, . continuă pe Playtech

Scandal la Survivor Romania. Sotia lui Andrei Duban, atac dur la adresa Elenei Ionescu: Este o adevarata vipera

Desi abia este abia la inceput, showul Survivor Romania difuzat de Kanal D a incins spiritele in randul participantilor. Cel mai recent conflict din cadrul emisiunii a avut loc in ultima editie.

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de luni, 17 februarie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romaniaa inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoriateleviziunii: Survivor Romania! Emisiunea .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de duminica, 16 februarie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romania a inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoria televiziunii: Survivor .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de sambata, 15 februarie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romaniaa inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. Emisiunea Survivor Romania de pe Kanal D Editia de sambata 15 februarie Marti seara, la Survivor Romania, s-a disputat .

Bataie si scandal la Survivor Romania. Cine este concurentul lovit de fata cu colegii sai

Survivor Romania vine cu o noua editie in aceasta seara, de la 20:00. Tensiunile au degenerat intre doi concurenti, iar violenta si-a facut loc. Cine este concurentul batut de fata cu colegii sai? Bataie si scandal la Survivor Romania? Cel mai intens reality din istoria televiziunii, Survivor Romania, a inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe, .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de marti, 18 februarie

Rasturnare extraordinara de situatie la Survivor Romania Pentru prima oara, doi Razboinici au fost trimisi spre eliminare. Dupa o luna de cand se afla in jungla dominicana pentru a dovedi ca sunt adevarati supravietuitori, Razboinicii au pierdut consecutiv doua meciuri de eliminare, fiind nevoiti sa nominalizeze doi membrii importanti ai echipei. Emisiunea Survivor Romania de .

Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania. Gheorghe Balasoiu a investit aici toti banii

Gheorghe Balasoiu a investit toti banii intr-o vila impunatoare. Barbatul are cea mai mare pensie din Romania si isi permite sa se laude. Cum arata vila fostului procuror? Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania Gheorghe Balasoiu, fost sef de penitenciar si procuror, este pe primul loc in clasamentul pensiilor din .

Intra in cea mai frumoasa campanie dedicata mamelor din Romania! Adopta o mama!

Sunt Mirela Retegan si, de cinci ani, am ales sa am grija de mamele care au nevoie de ajutor!Intra cu mine in cea mai frumoasa campanie dedicata mamelor din Romania!Adopta o mama!.

Romania a avut a doua cea mai mare crestere economica, dupa Ungaria

Romania a avut a doua cea mai mare crestere economica din Europa in ultimul trimestru al anului trecut, in comparatie cu anul precedent. Fata de trimestrul precedent, cresterea economica a Romaniei se plaseza pe primul loc, arata Eurostat.

Cea mai proasta veste pentru soferi. Limita de viteza, redusa excesiv pe autostrada, printr-o noua lege

Guvernul german al coalitiei si-a dorit foarte tare sa impuna o noua lege pentru limitarea de viteza pe autostrazi, o veche controversa care a fost criticata aspru in ultima perioada. Ministrul conservator al transporturilor a respins cererile social-democratilor cu privire la acest proiect. Cea mai proasta veste pentru soferi Membrii Partidului Social Democrat SPD), parteneri .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )