Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ziua in care George Enescu a plecat definitiv din Romania

Antena3 Antena3,
Ziua in care George Enescu a plecat definitiv din Romania

Pe 6 septembrie 1946, George Enescu Printul Viorii si sotia lui, printesa Maria Cantacuzino-Enescu, plecau definitiv din Romania. Artistul si sotia sa au tinut ascunsa. continuă pe Antena3

Concerte in aer liber, in Piata Festivalului George Enescu

Eveniment conex al celei mai importante manifestari muzicale gazduite de Romania, Festivalul International George Enescu, Piata Festivalului are loc in perioada 2 10 septembrie, in Piata George Enescu, unde bucurestenii se vor bucura de concerte de muzica clasica live cu acces liber.

Festivalul George Enescu, elogiat in presa straina. The Telegraph:Un erou roman readus la viata cu intensitate

Festivalul International George Enescu, care se desfasoara pana pe 24 septembrie in Bucuresti, este laudat in presa internationala pentru concertul de deschidere, din 2 septembrie, in cadrul caruia dirijorul Vladimir Jurowski si London Philharmonic Orchestra au prezentat Oedipe, de George Enescu in versiune concertanta, in premiera cu proiectii multimedia live, sub directia artistica a regizoarei Carmen Lidia Vidu. Euronews, The Telegraph si Reuters sunt cateva dintre publicatiile care au apreciat festivalul Enescu.

Festivalul George Enescu: Debut multimedia cu opera Oedipe

Festivalul George Enescu a debutat sambata cu o punere in scena multimedia a apreciatei opere Oedipe a compozitorului roman. Interpretarea Orchestrei.

Raport: Institutiile slabe fac din Romania un stat-tinta in razboiul politic pe care Rusia il poarta cu Occidentul

Institutiile slabe din Romania fac din tara noastra un stat cu nivel mediu de vulnerabilitate in fata masurilor active luate de Rusia in razboiul politic pe care.

Jobul din Romania platit cu 2.000 de euro pe luna, pentru care nu se gasesc candidati

Lipsa soferilor profesionisti de pe piata locala devine o problema tot mai des intalnita de companiile de transport din Romania, iar fara acestia transportatorii nu pot extinde.

CEDO sanctioneaza supravegherea comunicatiilor electronice de catre o companie din Romania, in dosarul in care un angajat a fost concediat pentru ca trimitea mesaje personale

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului a sanctionat marti, in apel, supravegherea mailurilor private de catre o companie din Romania pentru a-si concedia un angajat, in 2007, anunta AFP.

UPDATE CEDO sanctioneaza supravegherea comunicatiilor electronice de catre o companie din Romania, in dosarul in care un angajat a fost concediat pentru ca trimitea mesaje personale

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului a sanctionat marti, in apel, supravegherea mailurilor private de catre o companie din Romania pentru a-si concedia un angajat, in 2007, anunta AFP.

9 startup-uri din Romania, Moldova si Ucraina, in finala acceleratorului de afaceri Spherik de la Cluj

Noua startup-uri din Romania, Moldova si Ucraina au parcurs programul de 12 saptamani de dezvoltare a proiectelor de afaceri din cadrul acceleratorului Spherik, de la Cluj-Napoca, care anunta la deschiderea editiei din acest an ca ofera finantari totale de 1 milion de euro. Iata care sunt startup-urile ajunse la finalul programului de accelerare.

Cel mai mare crescator de vaci de carne din Romania a adus angajati nepalezi pentru a lucra in ferme, in conditiile in care nu a gasit romani dispusi sa munceasca

Compania olandeza Dutch Trading International, cel mai mare crescator de vaci de carne din Romania, a adus 18 nepalezi pentru a lucra in fermele de vaci, in conditiile in care nu a gasit.

Femei-militar din Romania in misiune in Afganistan (FOTO)

Ioana, Roxana si Daniela sunt trei dintre cele aproximativ 20 de femei-militar din Romania care participa la misiunile pe care Armata Romana, sub egida Aliantei Nord-Atlantice NATO), le desfasoara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )