Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ziua cu cei mai multi morti: inca 22 de romani au murit de COVID-19: bilantul deceselor a ajuns la 601

Adevărul Adevărul,
Ziua cu cei mai multi morti: inca 22 de romani au murit de COVID-19: bilantul deceselor a ajuns la 601

Bilantul deceselor provocate de coronavirus a ajuns, sambata seara, la 601, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat inca 22 de noi decese. Este vorba despre 16 barbati si 6 femei, cu varste cuprinse intre 50 si 98 de ani. in total, sambata au fost raportate 34 de decese. continuă pe Adevărul

Ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai. Nelu Tataru, anunt pentru romani

S-a aflat ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai, de cand se relaxeaza restrictiile de lupta impotriva infectiei cu coronavirus. Anuntul a fost facut deMinistrul Sanatatii, Nelu Tataru. Ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai Perspectiva ridicarii primelor restrictii este data de 15 mai. Dar exista niste .

Stiai? Cine sunt cei mai relaxati oameni pe timp de pandemie

Cercetatorii au aflat cine sunt cei mai relaxati oameni in timpul pandemiei de coronavirus.

VIDEO Momentul in care unul dintre cei mai vanati militanti ISIS din Europa este arestat in Spania

Abdel-Majed Abdel Bary, un fost rapper britanic devenit unul dintre cei mai vanati militanti ISIS din Europa, a fost arestat marti in Spania in cadrul unei operatiuni contrateroriste, relateaza The Guardian.

inca 5 romani au murit din cauza epidemiei de coronavirus. Cea mai tanara victima avea 39 de ani. Bilantul a ajuns la 524 decese

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri seara, decesul a inca cinci romani infectati cu coronavirus. Este vorba despre persoane din judetele Arad 3), Covasna si Neamt, care aveau varste intre 39.

CORONAVIRUS |inca 22 de pacienti cu COVID-19 au murit. Romania a depasit pragul de 600 de decese

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca inca 22 de romani infectati cu noul coronavirus au decedat. Astfel bilantul deceselor, la nivel national, ajunge la 601. Ultimele victime sunt persoane cu varste.

CORONAVIRUS |inca trei romani infectati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 527

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca inca trei romani infectati cu COVID-19 au murit. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 56 si 82 de ani, din judetele Timis si Mures. Astfel,.

Sfantul Gheorghe, celebrat pe 23 aprilie, unul dintre cei mai indragiti in randul crestinilor

Sfantul Gheorghe este unul dintre cei mai indragiti de crestini, fiind ocrotitorul Moldovei, dar si patronul Angliei, Georgiei si al Moscovei. in Lituania, Sf. Gheorghe este venerat ca protector al animalelor, iar in unele regiuni ale Spaniei ziua lui se serbeaza cu mese bogate si daruri, scrie Mediafax. in constiinta populara romaneasca, Sfantul Gheorghe este unul dintre cei mai prezenti sfinti, numeroase biserici purtand hramul sau. Exista numeroase orase in Romania care poarta numele Sfantului Gheorghe si chiar unul dintre cele trei brate ale Dunarii este denumit astfel. Sf. Gheorghe este de asemenea ocrotitorul Armatei Romane a carei zi, 23 aprilie, coincide cu sarbatorirea sfantului).

Ion Cristoiu are mai multi bani datorita COVID-19. Explicatia jurnalistului

Ion Cristoiu are mai multi bani datorita COVID-19. Iata cum explica jurnalistul.

Sibiu: Politisti, loviti cu pietre si furci, de mai multi oameni care participau la vanzarea unui cal Trei masini de politie si doua scuturi, avariate

Mai multi politisti din Sibiu si masinile care se aflau in dotarea lor au fost loviti cu pietre, lopeti si furci de niste persoane care participau la vanzarea unui cal, fara a respecta regulile de distantare sociala. Doi barbati au fost retinuti, urmand sa fie prezentati cu propunere de arestare, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )