Libnet.ro
UNICEF

13:30

ZIUA COPILULUI. Cum a aparut o prezentatoare astazi la TVR de ZIUA COPIILOR. Telespectatorilor nu le-a venit sa creada ca vad asa ceva

Antena3 Antena3,
ZIUA COPILULUI. Cum a aparut o prezentatoare astazi la TVR de ZIUA COPIILOR. Telespectatorilor nu le-a venit sa creada ca vad asa ceva

ZIUA COPILULUI Telespectatorii televiziunii publice au avut un soc astazi dimineata, de Ziua Copilului. Si asta pentru ca ceea ce le-a dat sa vada intrece cu mult imaginatia majoritatii. ZIUA COPILULUI Pe. continuă pe Antena3

ZIUA COPILULUI 2018. Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Presedintele Klaus Iohannis s-a detasat vineri de scandalul revocarii in functie a Laurei Codruta Kovesi, ceruta obligatoriu de Curtea Constitutionala si a ales sa petreaca putin timp.

La multi ani de Ziua Copilului 2018! Cele mai emotionante mesaje de 1 Iunie

Ziua Copilului 2018 La multi ani de Ziua Copilului! Sa te bucuri de toate minunile acestei lumi! Ziua Copilului 2018 La multi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor parintilor! Sa va bucurati de copiii vostri.

ZIUA COPILULUI 2018. Ce a facut Klaus Iohannis cand a aparut in mijlocul copiilor de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI 2018 Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la infiintarea Asociatiei SOS Satele Copiilor Romania in care afirma ca aceasta asociatie este.

ZIUA COPILULUI 2018. Gest incredibil de ZIUA COPILULUI

Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, guvernul Republicii Moldova doneaza copiilor din diaspora un lot de peste 1. 400 de carti, cu scopul de a-i incuraja sa invete limba romana si.

Ziua Copilului 2018. Copiii despre care nu vorbeste nimeni

Ziua Copilului 2018 Dan Negru publica pe pagina sa de Facebook o lista a copiilor de care nu vorbeste nimeni. Sunt copiii morti la Revolutie. Ziua Copilului 2018 Copiii despre care nu vorbeste nimeni: Catalin.

Ziua Copilului. Unde ii poti duce pe cei mici de 1 iunie, in Capitala

Primaria municipiului Bucuresti organizeaza, in perioada 1-3 iunie, a sasea editie a Festivalului Copiilor, in parcul Regele Mihai I, intrarea Charles de Gaulle. Aleile parcului Regelui.

Ziua Copilului. Mesajul lui Iohannis, de 1 iunie: Sunteti un exemplu care merita sustinerea noastra

Ziua Copilului. Klaus Iohannis a tinut sa felicite asociatiile care au militat, de-a lungul anilor, pentru drepturile copiilor si care i-au sprijinit pe cei defavorizati. Seful statului a vorbit si despre importan.

ZIUA COPILULUI, celebrata de Google cu un Doodle special. Vesti importante pentru copii de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI A VI-a editie a Festivalului Copiilor se va desfasura in perioada 1 - 3 iunie in Parcul Regele Mihai I fostul Herastrau), intrarea Charles de Gaulle, din program facand parte spectacole de.

ZIUA COPILULUI 2018. Cele mai simpatice urari de ZIUA COPILULUI

ZIUA COPILULUI 2018 Astazi nu este o zi oarecare. Este ziua in care tu, copilul meu drag si scump, mi-a schimbat viata pentru totdeauna, 1 iunie, ziua in care te-ai nascut tu. La Multi Ani! ZIUA COPILULUI 2018 ZIUA.

Ziua Copilului: tot ce nu stiai despre sarbatoarea libera in Romania

Ziua Copilului este sarbatorita in Romania pe langa alte aproximativ 50 de tari astazi, 1 iunie. in alte zile de peste an, peste 100 de state celebreaza o zi dedicata celor mai mici dintre noi si celor care continua sa se simta copii. Prima referinta catre aceasta sarbatoare a fost facuta in 1925 la Geneva [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )