Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ziua Copilului: tot ce nu stiai despre sarbatoarea libera in Romania

Playtech Playtech,
Ziua Copilului: tot ce nu stiai despre sarbatoarea libera in Romania

Ziua Copilului este sarbatorita in Romania pe langa alte aproximativ 50 de tari astazi, 1 iunie. in alte zile de peste an, peste 100 de state celebreaza o zi dedicata celor mai mici dintre noi si celor care continua sa se simta copii. Prima referinta catre aceasta sarbatoare a fost facuta in 1925 la Geneva []. continuă pe Playtech

Ziua Copilului 2018. Copiii despre care nu vorbeste nimeni

Ziua Copilului 2018 Dan Negru publica pe pagina sa de Facebook o lista a copiilor de care nu vorbeste nimeni. Sunt copiii morti la Revolutie. Ziua Copilului 2018 Copiii despre care nu vorbeste nimeni: Catalin.

GOOGLE DOODLE Ziua Copilului. Cum a luat nastere sarbatoarea

Este sarbatorita de Google printr-un doodle special. Ziua internationala a ocrotirii copilului este sarbatorita in Romania si in alte zeci de tari, pe data de 1 iunie. De asemenea, o zi.

Ziua Copilului: de ce e pe 1 iunie in Romania si cum a ajuns pe Google

Ziua Copilului e sarbatorita de numeroase tari din intreaga lume. in Romania este, legal, zi libera din 2017. Totodata, o sarbatorim pe 1 iunie, ca alte cateva tari din regiune. Ziua Copilului afost mentionata prima data laGenevalaConferinta Mondiala pentru Protejarea si Bunastarea Copiilorin august1925. Atunci, 54 de reprezentanti din diferitetari au adoptatDeclaratia pentru Protectia Copilului.

ZIUA COPILULUI 2018. Veste fantastica despre copiii din Romania de 1 Iunie

La nivelul Uniunii Europene, 15% din gospodariile cu copii erau alcatuite anul trecut din familii monoparentale, cel mai scazut procent fiind inregistrat in Croatia si Romania, arata datele.

ZIUA COPILULUI 1 IUNIE 2018. Mesajul impresionant transmis de un copil cu autism: Nu va temeti sa ...

Copiii diagnosticati cu autism sunt adesea evitati de colegii lor de clasa si reprezinta subiectul pe seama carora cei de seama lor fac tot felul de glume proaste. Un baiat de noua.

ZIUA COPILULUI. Lectia minunata primita de peste o suta de copii din Romania de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI Cosia, un obicei bulgaresc reluat in anul 2013 in comuna Cerna, dupa 73 de ani de pauza, a adunat vineri, la poalele Muntilor Macinului, peste o suta de copii din judetul Tulcea si cele.

Ziua Copilului. Mesajul lui Iohannis, de 1 iunie: Sunteti un exemplu care merita sustinerea noastra

Ziua Copilului. Klaus Iohannis a tinut sa felicite asociatiile care au militat, de-a lungul anilor, pentru drepturile copiilor si care i-au sprijinit pe cei defavorizati. Seful statului a vorbit si despre importan.

ZIUA COPILULUI 2018. Ce a facut Klaus Iohannis cand a aparut in mijlocul copiilor de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI 2018 Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la infiintarea Asociatiei SOS Satele Copiilor Romania in care afirma ca aceasta asociatie este.

ZIUA COPILULUI. Cum a aparut o prezentatoare astazi la TVR de ZIUA COPIILOR. Telespectatorilor nu le-a venit sa creada ca vad asa ceva

ZIUA COPILULUI Telespectatorii televiziunii publice au avut un soc astazi dimineata, de Ziua Copilului. Si asta pentru ca ceea ce le-a dat sa vada intrece cu mult imaginatia majoritatii. ZIUA COPILULUI Pe.

ZIUA COPILULUI 2018. Gest incredibil de ZIUA COPILULUI

Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, guvernul Republicii Moldova doneaza copiilor din diaspora un lot de peste 1. 400 de carti, cu scopul de a-i incuraja sa invete limba romana si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )