Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ziua Copilului. Lectia de viata prezentata de Catalin Tolontan de 1 Iunie

Antena3 Antena3,
Ziua Copilului. Lectia de viata prezentata de Catalin Tolontan de 1 Iunie

Jurnalistul Catalin Tolontan publica un caz memorabil pe blogul sau. Am fost umilita toata viata din cauza culorii pielii, ca sunt rroma, si nu vreau sa treaca copiii mei prin nicio umilinta!,. continuă pe Antena3

ZIUA COPILULUI. Lectia minunata primita de peste o suta de copii din Romania de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI Cosia, un obicei bulgaresc reluat in anul 2013 in comuna Cerna, dupa 73 de ani de pauza, a adunat vineri, la poalele Muntilor Macinului, peste o suta de copii din judetul Tulcea si cele.

ZIUA COPILULUI 2018. Mesaj-surpriza de 1 Iunie din partea unui politician

ZIUA COPILULUI 2018 Investitia in noua generatie este cea mai buna sansa pe care o avem ca tara, a declarat vineri prim-vicepresedintele Partidului National Liberal PNL), deputatul Raluca Turcan.

Ziua Copilului 2018. Dezvaluirea facuta de 1 Iunie de Antonia

Ziua Copilului 2018 Jurata The four Cei 4, Antonia, si-a petrecut copilaria in Statele Unite ale Americii, astfel ca unele dintre cele mai frumoase amintiri ale sale sunt legate de acest loc. Ziua Copilu.

ZIUA COPILULUI 2018. Amintirile Irinei Margareta Nistor de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI 2018 Ziua de 1 Iunie ii trezeste cunoscutului critic de film Irina Margareta Nistor amintiri frumoase din perioada copilariei. Alaturi de familia sa, prezentatoarea CineCOOL, de la postul de.

La multi ani de Ziua Copilului 2018! Cele mai emotionante mesaje de 1 Iunie

Ziua Copilului 2018 La multi ani de Ziua Copilului! Sa te bucuri de toate minunile acestei lumi! Ziua Copilului 2018 La multi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor parintilor! Sa va bucurati de copiii vostri.

ZIUA COPILULUI. Unde iti poti duce copilul de 1 Iunie. Evenimente si spectacole in intreaga tara

Numeroase manifestari dedicate Zilei Internationale a Copilului sunt organizate vineri in orasele din tara, copiii fiind invitati sa participe la diferite concursuri, sa urmareasca spectacole.

Ziua Copilului. Unde ii poti duce pe cei mici de 1 iunie, in Capitala

Primaria municipiului Bucuresti organizeaza, in perioada 1-3 iunie, a sasea editie a Festivalului Copiilor, in parcul Regele Mihai I, intrarea Charles de Gaulle. Aleile parcului Regelui.

Ziua Copilului: de ce e pe 1 iunie in Romania si cum a ajuns pe Google

Ziua Copilului e sarbatorita de numeroase tari din intreaga lume. in Romania este, legal, zi libera din 2017. Totodata, o sarbatorim pe 1 iunie, ca alte cateva tari din regiune. Ziua Copilului afost mentionata prima data laGenevalaConferinta Mondiala pentru Protejarea si Bunastarea Copiilorin august1925. Atunci, 54 de reprezentanti din diferitetari au adoptatDeclaratia pentru Protectia Copilului.

MESAJE de ZIUA COPILULUI. Impresioneaza-ti copilul de 1 Iunie. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri si urari pentru micutul tau

URARI de ZIUA COPILULUI. Cele mai frumoase sms-uri, urari si felicitari pentru cei mici. 1 Iunie este un alt prilej pentru a sarbatori copilaria si copiii. Pentru a aduce zambetul pe buzele celor dragi,.

Ziua Copilului. Mesajul lui Iohannis, de 1 iunie: Sunteti un exemplu care merita sustinerea noastra

Ziua Copilului. Klaus Iohannis a tinut sa felicite asociatiile care au militat, de-a lungul anilor, pentru drepturile copiilor si care i-au sprijinit pe cei defavorizati. Seful statului a vorbit si despre importan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )