Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ziua decisiva pentru Gigi Becali. Tribunalul Constanta decide daca va fi eliberat conditionat

Adevărul Adevărul,
Ziua decisiva pentru Gigi Becali. Tribunalul Constanta decide daca va fi eliberat conditionat

Zi importanta pentru Gigi Becali. El va afla astazi daca paraseste sau nu Penitenciarul Poarta Alba. Tribunalul Constanta va judeca o contestatie a DNA la decizia Judecatoriei Medgidia care acceptase solicitarea lui Becali de eliberare conditionata. Decizia va fi definitiva. continuă pe Adevărul

Ce planuri are Gigi Becali cu banii castigati de FC Steaua

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, aflat intr-o permisie de la inchisoare, a participat, duminica, la slujba de la biserica din Pipera si a declarat ca echipa de fotbal va fi pentru el doar o societate comerciala, iar sumele obtinute de la Steaua vor fi folosite in actiuni caritabile, potrivit Mediafax.

Gigi Becali spune ca va folosi pentru actiuni caritabile banii castigati de FC Steaua

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, aflat intr-o permisie de la inchisoare, a participat, duminica, la slujba de la biserica din Pipera si a declarat ca echipa de fotbal va fi pentru el doar o societate comerciala ce va castiga bani, sumele.

Gigi Becali, permisie pentru a parasi inchisoare cinci zile. Cum isi petrece timpul

Gigi Becali petrece cinci zile in Capitala, dupa ce i s-a aprobat cererea de permisie de la penitenciarul Poarta Alba, informeaza B1TV. Patronul Stelei va sta pana duminica in Capitala.

Gigi Becali, permisie de 5 zile pentru a iesi din penitenciar: Aflat in libertate, acesta a cumparat o icoana cu Iisus Hristos

Chiar daca toata lumea s-a straduit sa tina secret faptul ca Gigi Becali a primit permisia de 5 zile pentru a iesi din penitenciar, paparazzi l-au surprins pe latifundiarul din Pipera in timp ce se plimba.

Primele imagini cu Gigi Becali in LIBERTATE! Vezi unde a mers la plimbare in permisie

Gigi Becali este acasa, alaturi de familie. Omul de afaceri a primit o permisie de cateva zile, pe care o petrece relaxat, alaturi de sotie, de fiicele si de mama sa. Becali a mers in Parcul Herastrau zilele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )