Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ziua DECISIVA a sosit: Andreea Marin este oficial O FEMEIE LIBERA! Reactia Zanei dupa desfacerea DEFINITIVA de Tuncay! (FOTO)

B1 B1,
Ziua DECISIVA a sosit: Andreea Marin este oficial O FEMEIE LIBERA! Reactia Zanei dupa desfacerea DEFINITIVA de Tuncay! (FOTO)

Andreea Marin este oficial o femeie libera, iar acest lucru pare sa o incante mai mult ca oricand. Dupa ce Judecatoria Buftea a decis desfacerea casatoriei dintre ea si Tuncay Ozturk, bruneta. continuă pe B1

Nimeni nu se mai astepta la asa ceva! Te legi intr-un anume fel de omul alaturi de care ai un copil. Andreea Marin, DECLARATIE DE DRAGOSTE pentru Stefan Banica Jr.

Andreea Marin este una dintre cele mai optimiste si vesele persoane din lumea mondena. Chiar daca a divortat de trei ori, acest lucru nu i-a furat speranta unei noi povesti de dragoste. Vedeta este decisa sa.

Andreea Marin, despre primul sarut: Cu doi ochi verzi s-a intamplat povestea

Andreea Marin a fost invitata Iulianei Tudor in noul sezon al emisiunii sale de la radio Smart FM, Petrecerea, unde a povestit detalii nestiute despre primul sarut, casatorie si dragostea la prima vedere.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2518 seconds )