Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ziua Femeii 2019.Ce sa nu faci de8 Martie, Ziua Femeii

Antena3 Antena3,
Ziua Femeii 2019.Ce sa nu faci de8 Martie, Ziua Femeii

Ziua Femeii 2019. DeZiuaFemeiieste bine sa porti martisorul, caci vei avea parte de noroc intregul an. Cel putin asa spune traditia pentru aceasta zi speciala, Ziua Femeii. Ziua Feme. continuă pe Antena3

Ziua Femeii 2019. De ce sarbatorim Ziua Femeii pe 8 Martie

Ziua Femeii 2019. Ziua internationala a femeii este celebrata in multe tari din intreaga lume. Este o zi in care femeile sunt recunoscute pentru realizarile lor fara a tine cont de diferentele nationale,.

8 martie 2019 - Ziua Femeii sau Ziua Mamei. Ce sarbatorim de fapt?

8 martie, ziua dedicata femeii. insa chiar si acum, in 2019, inca se pune intrebarea: ce sarbatorim, de fapt - ziua Mamei sau ziua Femeii?.

Mesaje de 8 martie. 30 de urari si felicitari de Ziua Femeii!

Mesaje de 8 martie. Ziua Internationala a Femeii denumita generic Ziua Femeii) este sarbatorita anual la data de 8 martie pentru a comemora atat realizarile sociale, politicile si conditiile economice ale.

Horoscop Ziua Femeii. Ce ti-au rezervat astrele pentru ziua de 8 martie

Ziua Femeii aduce multe surprize zodiilor. Gemenii se vor distra pe cinste la inceput de weekend, in timp ce Balantele si Racii isi doresc timp pentru ei. E o zi speciala si se anunta cheltuieli, insa fiti cumpatati! Vezi ce iti rezerva astrele si tie pentru ziua de 8 martie 2019.

VREMEA de 8 martie. Prognoza meteo de Ziua Femeii

VREMEA de 8 martie. Prognoza meteo de Ziua Femeii. Vremea se va mentine deosebit de calda. Cerul va avea innorari temporare in jumatatea nordica a tarii si in cursul zilei local va ploua, in regiunile.

Ziua Femeii, marcata la Sala Radio printr-un concert extraordinar cu Simfonia fantastica (Berlioz) si Rapsodia romana (Enescu)

Ziua Femeii este sarbatorita la Sala Radio printr-un concert extraordinar, al carui punct culminant este Simfonia fantastica - una dintre cele mai cunoscute simfonii din toate timpurile, o transpunere in muzica a iubirii pasionale si obsesive a compozitorului insusi Hector Berlioz) pentru o actrita irlandeza.

Mesaje de 8 martie: cele mai frumoase urari pentru mama sau iubita de Ziua Femeii

8 martie reprezinta ziua internationala a femeilor. Aceasta sarbatoare este o zi in care avem prilejul de a ne arata pretuirea fata de persoanele care ne-au dat viata si care ne fac existenta mai frumoasa. Va oferim o selectie a celor mai frumoase urari de 8 martie, din care va puteti inspira.

Horoscop WEEKEND 8-10 martie 2019. Luna in Berbec dupa Luna Noua, de ziua femeii, inseamna CEVA SPECIAL! Vezi ce aduce pentru tine!

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 8-10 martie 2019. Acest weekend incheie o saptamana extrem de intensa astrologic vorbind, cu Mercur intrat in miscare retrograda pentru prima data in 2019, cu Uranus cel.

Atelier de confectionat felicitari pentru Ziua Femeii, in foaierul Consiliului Judetean

Miercuri, 6 martie 2019, in cadrul proiectului De ziua ta. mamico!, organizat de Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Calarasi, in foaierul institutiei s-a desfasurat un atelier in care au fost confectionate felicitari si ornamente handmade.

Doamnele si domnisoarele vor avea intrarea libera de Ziua Femeii, la muzee

Vineri, 8 martie 2019, de Zilua Internationala a Femeii, doamnele si domnisoarele vor putea sa viziteze gratuit toate cele 15 muzee si case memoriale aflate in administrarea Complexului National Muzeal Curtea Domneasca Targoviste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )