Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ziua Fortelor Terestre: Armata face spectacol cu militari, tehnica de lupta, cantece de fanfara si retragere cu torte (VIDEO)

B1 B1,
Ziua Fortelor Terestre: Armata face spectacol cu militari, tehnica de lupta, cantece de fanfara si retragere cu torte (VIDEO)

Bucurestenii au fost invitati duminica la Ziua Fortelor Terestre. Armata face spectacol cu militari, tehnica de lupta, cantece de fanfara si retragere cu torte. Manifestarile au loc atat in. continuă pe B1

Iohannis, mesaj de Ziua Fortelor Terestre: Armata da consistenta conceptului de aparare, devine un instrument eficient

Presedintele Klaus Iohannis a adresat, duminica, un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Fortelor Terestre, afirmand ca armata trece printr-un proces de modernizare care da consistenta conceptului de aparare si devine un instrument eficient in cadrul NATO, informeaza News. ro.

Restrictii de circulatie in Capitala, in perioada 20 - 23 aprilie. Sunt vizate arterele unde vor avea loc evenimente in cadrul Festivalului International al Luminii Spotlight 2017 si Ziua Fortelor Terestre

Circulatia va fi restrictionata, in perioada 20 - 23 aprilie, pe mai multe strazi din Capitala, unde va avea loc Festivalul International al Luminii Spotlight, dar si pentru ceremoniile dedicate Zilei Fortelor Terestre, intre 20 si 23 aprilie circulatia va fi restrictionata pe mai multe strazi din Bucuresti.

Restrictii de circulatie in Capitala pentru Festivalul Spotlight si Ziua Fortelor Terestre, intre 20 si 23 aprilie

Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca, pentru desfasurarea Festivalului International al Luminii Spotlight, dar si pentru ceremoniile dedicate Zilei Fortelor Terestre, intre 20 si 23 aprilie circulatia va fi restrictionata pe mai multe strazi din Bucuresti.

Armata da consistenta conceptului de aparare, devine un instrument eficient

Presedintele Klaus Iohannis a adresat, duminica, un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Fortelor Terestre, afirmand ca armata trece printr-un proces de modernizare care da consistenta conceptului de aparare si devine un instrument eficient in cadrul NATO.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )