Libnet.ro
UNICEF

13:45

De Ziua indragostitilor, CaN Romania a facut pace cu institutile statului - VIDEO

Antena3 Antena3,
De Ziua indragostitilor, CaN Romania a facut pace cu institutile statului - VIDEO

De Ziua indragostitilor, CaN Romania a facut pace cu institutile statului. Totul a inceput cu un discurs mobilizator. Iata cum a decurs operatiunea Cu toata. continuă pe Antena3

Reduceri eMAG de Ziua indragostitilor. Cadouri perfecte de Valentines Day

Ziua indragostitilor la eMAG este sarbatorita de cel mai mare lant de retaileri din Romania cu o serie impresionanta de reduceri. Cu ocazia aceasta ii poti lua iubitului/iubitei tale cele mai frumoase cadouri la eMAGde Valentines Day. Valentines Day este poate cea mai importanta zi din an pentru partenerul/partenera ta. Cu aceasta ocazie ii poti [].

Mesaje de Ziua indragostitilor: cele mai frumoase declaratii de dragoste

Mesaje de Ziua indragostitilor. in preajma zilei de 14 februarie, de Ziua indragostitilor, romantismul uitat pe tot parcursul anului iese la iveala. Chiar daca de preferat sunt declaratiile romantice autentice, spuse din inima, pentru persoanele mai putin inspirate propunem o serie de mesaje de iubire menite sa incalzeasca sufletul celui iubit.

Unde puteti petrece Ziua indragostitilor in Bucuresti. Lista celor mai atractive evenimente

In acest weekend, romanii care se iubesc sarbatoresc Ziua indragostitilor, asa cum fac oameni din toate colturile lumii. Adevarul va prezinta principalele evenimente organizate in Capitala de ziua iubirii.

FOTO: Sase traditii neobisnuite de Ziua indragostitilor

Sarbatoarea Sfantului Valentin, celebrata ca Ziua indragostitilor, isi are originea pe vremea romanilor. De atunci, s-a raspandit in jurul lumii, in diverse forme, fiind adoptata si adaptata, de numeroase tari. Site-ul Mashable prezinta modul in care locuitorii din sase tari sarbatoresc Sfantul Valentin.

Legende de Ziua indragostitilor: Cine a fost Sfantul Valentin

In fiecare an, in 14 februarie, indragostitii din intreaga lume sarbatoresc Valentine`s Day, cunoscuta si sub numele de Ziua indragostitilor. Aceasta sarbatoare, cand oamenii trimit aproximativ 150 de milioane de felicitari, este considerataa doua cea mai populara sarbatoare, dupa Craciun.

Dans, declaratii de dragoste si casatorii de o zi, la Focsani, de Ziua indragostitilor

De Ziua indragostitilor, tinerii din Focsani si nu numai vor fi rasfatati cu tot felul de surprize pregatite de Promenada Mall.

Ziua indragostitilor, sarbatorita la mall

In Brasov, Ziua indragostitilor va fi sarbatorita in aproape toate pizzeriile, restaurantele si pub-urile din Brasov, care au oferte speciale cu aceasta ocazie: pizza in forma de inima, cine romantice, concursuri de declaratii de dragoste sau casatorii pentru o zi, cu semnarea unui certificat care sa oficializeze relatia.

Cele mai bune idei de cadouri pentru Ziua indragostitilor. Ce-i indulceste pe pretentiosi, in afara cererii in casatorie

Ziua indragostitilor se apropie cu pasi repezi. Sarbatoarea adoptata din occident face ca milioane de oameni sa alerge in aceasta perioada dupa cadouri pentru cei dragi. De la inimioare rosii cu mesajul Te iubesc!, pana la accesorii scumpe, toti indragostitii cauta cadoul perfect.

CaN Romania: injura-ma cu dragoste

Noul sezon al emisiunii CaN Romania a adus si o noua rubrica numita sugestiv injura-ma frate, iar pentru ca dragostea pluteste in aer in aceasta perioada, Viorel si Oana Lis au fost cele doua vedete care.

CaN Romania va asteapta sambata, de la 20.30, cu toata dragostea

Ionut Cristache va trata, sambata, la CaN Romania un subiect sensibil dragostea. in premiera nationala, puteti vedea sambata, la 20. 30, daca doamna Kovesi primeste sau nu ursuletul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )