Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ziua mitingului PSD: Sute de mii de persoane sunt asteptate in Bucuresti la chemarea lui Liviu Dragnea

B1 B1,
Ziua mitingului PSD: Sute de mii de persoane sunt asteptate in Bucuresti la chemarea lui Liviu Dragnea

A sosit ziua marelui miting cu care ameninta liderii PSD inca de la izbucnirea primelor proteste fata de atacurile coalitiei la putere asupra justitiei. Sub sloganul aparam democratia de abuzurile din. continuă pe B1

Codrin Stefanescu starneste HOHOTE DE RAS: in ziua mitingului PSD, TOATA CAPACITATEA de transport a Romaniei va fi ocupata! / Silviu Manastire: Aoleo, ce-o sa fie pe AUTOSTRAZI! (VIDEO)

In ziua mitingului PSD, toata capacitatea de transport a Romaniei va fi ocupata, a declarat, pentru B1 TV, social-democratul Codrin Stefanescu. intrebat cati oameni vor veni la mitingul din Piata Victoriei.

Primaria Capitalei a aprobat organizarea a 13 evenimente sambata, in ziua mitingului PSD

Treisprezece evenimente au fost aprobate de Primaria Capitalei pentru sambata, cand in Piata Victoriei va avea loc, de la ora 20. 00, si mitingul PSD pentru apararea democratiei si a statului de drept, la care social-democratii estimeaza ca vor lua parte cateva sute de mii de oameni. Primarul Capitalei,.

CFR Calatori inchiriaza trei trenuri in ziua mitingului PSD

CFR Calatori inchiriaza trei trenuri in ziua cu mitingul PSD din 9 iunie. Nu se stie, insa, cine este compania care a contractat si a platit pentru aceste garnituri. Pana in prezent au fost.

Peste 4.000 de persoane sunt asteptate, smbata, la Marsul Diversitatii / Mesajul coregrafului bisexual Emil Rengle, care a cstigat Romnii au talent: Iubim diferit, pentru ca Dumnezeu ne-a creat diferiti

Peste 4. 000 de persoane sunt asteptate, sambata, la Bucharest Pride 2018, care va incepe de la ora 17. Participantii la eveniment se vor aduna pe Calea Victoriei, iar, potrivit programului, vor pleca in mars la ora 18. 00 spre Piata Universitatii.

VIDEO Peste 4.000 de persoane sunt asteptate smbata la Marsul Diversitatii / Mesajul coregrafului bisexual Emil Rengle, care a cstigat Romnii au talent: Iubim diferit, pentru ca Dumnezeu ne-a creat diferiti

Peste 4. 000 de persoane sunt asteptate sambata la Bucharest Pride 2018, care va incepe de la ora 17. Participantii la eveniment se vor aduna pe Calea Victoriei, iar, potrivit programului, vor pleca in mars la ora 18. 00 spre Piata Universitatii.

Invitatii parlamentarilor vor avea acces gratis la parcarea Casei Poporului n ziua mitingului PSD

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a anuntat miercuri, la finalul sedintei Birourilor permanente reunite, ca parcarea Parlamentului va putea fi folosita pe parcursul zilei de sambata de parlamentari si de invitatii acestora.

Decizia Metrorex privind statia Piata Victoriei, in timpul mitingului PSD

Metrorex a anuntat ca statia de metrou Victorei va fi inchisape perioada desfasurarii mitingului PSD. De asemenea, IGPR anuntamai multe restrictii de trafic. Metrorex informeaza ca, in.

Exclusiv: Plangere penala impotriva mitingului PSD

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei plangerea penala depusa de Mihai Politeanu impotriva mitingului PSD. Iata cum arata plangerea penala: Ma numesc Mihai Politeanu, membru al.

Plangere penala impotriva mitingului PSD

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei plangerea penala depusa de Mihai Politeanu impotriva mitingului PSD. Iata cum arata plangerea penala: Ma numesc Mihai Politeanu, membru al.

Peste 4.000 de persoane sunt asteptate la Bucharest Pride 2018. Marsul diversitatii este dedicat anul acesta familiilor bazate pe cupluri de acelasi sex

Organizatorii Bucharest Pride se asteapta ca la marsul de sambata, dintre Piata Victoriei si Piata Universitatii, sa participe 4. 000 de oameni si spun ca fortele de ordine i-au asigurat ca vor face fata noului traseu si cazului in care evenimentele organizate in Bucuresti se vor intersecta, relateaza News. ro. in acest an mergem in mars sub steagul curcubeu pentru toate familiile bazate pe cupluri de acelasi sex, care au nevoie si merita protectia statului roman prin reglementarea parteneriatului civil, anunta organizatorii.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )