Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ziua Nationala a Romaniei marcata si in Ramnicu Valcea

Adevărul Adevărul,
Ziua Nationala a Romaniei marcata si in Ramnicu Valcea

Ziua Nationala a Romaniei marcata la Ramnicu Valcea printr-un scurt ceremonial religios si militar, la Monumentul Independentei. Fata de alti ani, din cauza vremii nefavorabile, putini ramniceni au iesit din casa pentru a sarbatori alaturi de autoritati. continuă pe Adevărul

Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special

Motorul de cautare Google sarbatoreste, luni, Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special. Acesta cuprinde elemente grafice din portul popular romanesc si un clop de paie, pe care este aplicata o bentita cu tricolorul romanesc.

Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special

Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special, care poate fi admirat luni pe pagina principala a versiunii in limba romana a motorului de cautare.

FOTO Parada impresionanta de Ziua Nationala a Romaniei: defilare de trupe, masini blindate, tunuri, autospeciale de pompieri si masini de politie

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita astazi la Botosani printr-o parada militara de mare amploare. Au defilat pe strazi trupele principalelor forte ale MAI si MAPN, imprepuna cu vehicolele si armele din dotare.

John Kerry, mesaj de Ziua Nationala a Romaniei: Salutam toti acei lideri care continua sa apere drepturile fundamentale si sa intareasca democratia, statul de drept si diversitatea nationala

Secretarul de Stat american, John Kerry, a transmis un mesaj cu ocazia Ziua Nationala a Romaniei, in care aduce un omagiu liderilor vizionari care, in urma cu 96 de ani, au creat o democratie ce a garantat egalitate pentru toate nationalitatile si religiile si a protejat libertatea presei, libertatea de asociere si libertatea de exprimare si saluta toti acei lideri care continua sa apere drepturile fundamentale si sa intareasca democratia, statul de drept si diversitatea nationala.

Baia Mare sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei

Baia Mare sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei. Primele manifestari dedicate acestei zile a tuturor romanilor vor avea loc la intrarea in Parcul Municipal, pe platoul din fata Monumentului Ostasului Roman.

Manifestari de Ziua Nationala a Romaniei la Barlad

Autoritatile locale vor marca ziua de 2 decembrie, ziua nationala a romanilor, cu o serie de activitati. in acest an, municipalitatea nu mai imparte fasole cu ciolan ori sarmalute.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita in fata Monumentului Ostasului Roman

Platoul din fata Monumentului Ostasului Roman de la intrarea in Parcul Municipal Baia Mare va fi locul unde maramuresenii care simt si gandesc romaneste se vor aduna pentru a celebra asa cum se cuvine Ziua Nationala a Romaniei.

Libere. Oficiile postale si bancile, inchise de Ziua Nationala a Romaniei

Toate oficiile postale si majoritatea sucursalelor bancare, excepaie facand cele din marile magazine, vor fi inchise luni, 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei.

FOTO VIDEO Mii de bacauani au iesit in strada de Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei a fost serbata si in Bacau. Sute de militari din cadrul Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Agentiei Nationale a Penitenciarelor au facut spectacol cu cele mai moderne masini intrate in dotare. Parada militara, de la care au lipsit elicopterele si avioanele, a atras mii de privitori.

VIDEO Cum sarbatoresc romanii Ziua Nationala a Romaniei. Mesaje din Afganistan si Hora Unirii cu Turnul Eiffel pe fundal

Romanii din intreaga lumea sarbatoresc luni, de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. In timp ce militarii din Afganistan au trimis mesaje de felicitare, romanii din Paris au dansat Hora Unirii cu Turnul Eiffel pe fundal, iar cei din Ismail cu dansuri populare. Bucurestenii si locuitorii din Alba Iulia nu sunt singurii care au putut sa asiste la paradele organizate cu ocazia Zilei nationale. Festivitati de acest fel au avut loc, printre altele, si la Botosani, Craiova sau Toplita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )