Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ziua nationala, sarbatorita in conditii de pandemie. Anuntul premierului Orban, despre parada de 1 Decembrie

Antena3 Antena3,
Ziua nationala, sarbatorita in conditii de pandemie. Anuntul premierului Orban, despre parada de 1 Decembrie

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita in acest an in conditii de pandemie, asa cum prevad normele recomandate de medici, a anuntat, duminica, premierul Ludovic Orban. continuă pe Antena3

Fara parada de Ziua Nationala. Orban: Va fi o sarbatorire in conditii mult mai stricte

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, faptul ca se va sarbatori Ziua Nationala cu respectarea regulilor de protectie sanitara, insa nu se va mai organiza parada ca in anii trecuti.

Fara parada de ziua nationala. Orban: Normal ca vom sarbatori, dar vor fi respectate toate regulile de protectie sanitara

Premierul Ludovic Orban anunta ca Executivul va prelungi starea de alerta printr-o Hotarare de Guvern care va fi adoptata la jumatatea lunii noiembrie si care va reglementa si modul in care va fi marcata Ziua Nationala a Romaniei. Orban subliniaza ca ziua de 1 Decembrie va fi marcata cu respectarea stricta a prevederilor privind limitarea raspandirii virusului SARS-CoV-2 si nu va exista parada.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre Ziua Nationala: Vor fi respectate toate regulile de protectie sanitara. Nu va mai fi parada (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca Guvernul va prelungi starea de alerta printr-o Hotarare de Guvern care va fi adoptata la jumatatea lunii noiembrie si care va reglementa si modul in.

Dosarul Chioveanu - ANSVSA, sau butoiul cu pulbere de sub fotoliul premierului Orban

In prag de alegeri, bomba cu efect intarziat numita ANSVSA, pe care Ludovic Orban si-a amorsat-o sub.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2723 seconds )