Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ziua Nationala, sarbatorita de Primaria Capitalei

Adevărul Adevărul,
Ziua Nationala, sarbatorita de Primaria Capitalei

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, organizeaza o serie de actiuni festive pentru a sarbatori Ziua Nationala a Romaniei. continuă pe Adevărul

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita cu fast in Baia Mare

1 Decembrie, Ziua nationala a Romaniei va fi serbata si anul acesta cu mare fast in Baia Mare. Invitati de seama, concerte, focuri de artificii si aprinderea iluminatului ornametal sunt doar cateva dintre surprizele pregatite baimarenilor pentru anul acesta.

Masuri luate de Primaria Capitalei fata de scaderea temperaturilor

Primaria Capitalei anunta ca, incepand cu ora 19. 00, un numar de 47 de utilaje destinate combaterii poleiului din toate sectoarele Capitalei vor fi pozitionate in puncte fixe, din apropierea pantelor, rampelor, podurilor si pasajelor din Bucuresti. Apoi, pe timpul noptii, in functie de evolutia fenomenelor meteorologice, se vor efectua tratamente cu materiale antiderapante pe toate arterele de circulatie.

Primaria Capitalei vrea sa plateasca 16 milioane de lei ca sa numere copacii de pe domeniul privat, desi i-a mai numarat odata in 2011

Primaria Capitalei vrea sa plateasca pentru inventarierea spatiilor verzi, aflate pe domeniul privat din Bucuresti, si actualizarea inventarului facut pe spatiile publice, circa 16 milioane de lei, potrivit unui anunt publicat pe site-ul de licitatii publice. Firmele interesate pot depune ofertele pana pe 9 ianuarie 2014. In 2011, insa, Primaria Capitalei terminat de inventariat spatiile verzi aflate pe domeniul public, inventar pentru care a platit 9,3 milioane lei si in cadrul caruia s-au inventariat si copacii de pe proprietate privata.

Academicianul Dan Berindei: Poate n-am invatat suficient sa ne cinstim drapelul si ziua nationala

Istoricul si academicianul Dan Berindei considera ca romanii nu au invatat suficient sa-si cinsteasca ziua nationala si drapelul. 1 decembrie reprezinta pentru romanii, potrivit istoricului, un moment de culme a dezvoltarii istorice si nu se stie daca se va mai repeta vreodata.

Academicianul Dan Berindei: Poate n-am invatat suficient sa ne cinstim drapelul si Ziua Nationala

Istoricul si academicianul Dan Berindei considera ca romanii nu au invatat suficient sa-si cinsteasca Ziua Nationala si drapelul. 1 Decembrie reprezinta pentru romani, potrivit istoricului, un moment de culme a dezvoltarii istorice si nu se stie daca se va mai repeta vreodata.

Primaria Capitalei vrea sa dea 3,5 milioane de euro pentru inventarierea spatiilor verzi private.

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) ar putea sa plateasca aproximativ 3,5 milioane de euro pentru inventarierea spatiilor verzi private si actualizarea registrului spatiilor verzi. Contractul de servicii pentru Inventarierea spatiilor verzi private si actualizarea registrului spatiilor verzi al Municipiului Bucuresti a fost postat pe e-licitatie. ro. Contractul vizeaza servicii de arhitectura, inginerie, amenajare urbana si arhitectura peisagistica, dar si a unor servicii conexe de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2676 seconds )