Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita cu fast in Baia Mare

Adevărul Adevărul,
Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita cu fast in Baia Mare

1 Decembrie, Ziua nationala a Romaniei va fi serbata si anul acesta cu mare fast in Baia Mare. Invitati de seama, concerte, focuri de artificii si aprinderea iluminatului ornametal sunt doar cateva dintre surprizele pregatite baimarenilor pentru anul acesta. continuă pe Adevărul

Institutul Cultural Roman va organiza la Chisinau expozitii si concerte, de Ziua Nationala a Romaniei

Saptamana aceasta, Institutul Cultural Roman Mihai Eminescu de la Chisinau va organiza o serie de evenimente dedicate Zilei Nationale a Romaniei. Expozitiile, concertele si lansarile de carte vor avea loc in diferite colturi ale tarii.

Parada militara, in centrul Pitestiului, de Ziua Nationala a Romaniei

Dupa ani de pauza, duminica, 1 decembrie, cadre militare si civile din Garnizoana Pitesti, Inspectoratul Judetean de Politie, Inspectoratul Judetean de Jandarmi si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta vor defila in Piata Vasile Milea, in cinstea Zilei Nationale a Romaniei.

Ziua Nationala, sarbatorita de Primaria Capitalei

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, organizeaza o serie de actiuni festive pentru a sarbatori Ziua Nationala a Romaniei.

Important centru de logistica la Baia Mare, cu investititie germano-olandeza

Operatorul de logistica Huettemann Gruppe cu sediul in Duisburg devine activ si in Romania. Nou infiintata Rabelink Logistics SRL are sediul in Baia Mare si e condusa de Alexandru Kerekes. Firma romaneasca functioneaza din luna octombrie si face parte din consortiul germano-olandez, ca firma-fiica a societatii HUETTEMANN-Gesellschaft Rabelink Logistics. La Baia Mare se va constitui noul centru logistic pentru Europa, care distribuie produsele firmei Xindao B.

Academicianul Dan Berindei: Poate n-am invatat suficient sa ne cinstim drapelul si ziua nationala

Istoricul si academicianul Dan Berindei considera ca romanii nu au invatat suficient sa-si cinsteasca ziua nationala si drapelul. 1 decembrie reprezinta pentru romanii, potrivit istoricului, un moment de culme a dezvoltarii istorice si nu se stie daca se va mai repeta vreodata.

Academicianul Dan Berindei: Poate n-am invatat suficient sa ne cinstim drapelul si Ziua Nationala

Istoricul si academicianul Dan Berindei considera ca romanii nu au invatat suficient sa-si cinsteasca Ziua Nationala si drapelul. 1 Decembrie reprezinta pentru romani, potrivit istoricului, un moment de culme a dezvoltarii istorice si nu se stie daca se va mai repeta vreodata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2624 seconds )