Libnet.ro
UNICEF

19:45

ZIUA PAMANTULUI. Moment istoric la Paris. Acordul asupra climei a fost semnat de 175 de tari

Antena3 Antena3,
ZIUA PAMANTULUI. Moment istoric la Paris. Acordul asupra climei a fost semnat de 175 de tari

Acordul de la Paris asupra climei, convenit in decembrie 2015 la Paris, a fost semnat vineri, la sediul Natiunilor Unite din New York, de 175 de tari, a anuntat ONU la. continuă pe Antena3

175 de tari au semnat Acordul de la Paris asupra climei

Acordul de la Paris asupra climei, convenit in decembrie 2015 la Paris, a fost semnat vineri, la sediul Natiunilor Unite din New York, de 175 de tari, a anuntat ONU la sfarsitul ceremoniei de semnare, transmite AFP.

VIDEO. Romania se numara printre cele 175 de tari care au semnat Acordul de la Paris asupra climei

Acordul de la Paris asupra climei, convenit in decembrie 2015 la Paris, a fost semnat vineri, la sediul Natiunilor Unite din New York, de 175 de tari, a anuntat ONU la sfarsitul ceremoniei de semnare, transmite AFP.

De Ziua Pamantului, statele lumii au semnat Acordul Istoric privind Schimbarile Climatice

Peste 155 de state au semnat, astazi, la New York, Acordul privind schimbarile climatice al carui obiectiv principal este limitarea cresterii temperaturii globale la cel mult 2 grade Celsius, potrivit unui comunicat venit pe adresa redactiei.

ZIUA PAMANTULUI. indemnul mondial de ZIUA PAMANTULUI: Sa construim. Sa incepem acum. Si sa nu ne oprim

Liderii din 160 de tari semneaza vineri la Paris Acordul Climatic, privind incalzirea globala. Evenimentul de o importanta cruciala pentru viitor are loc chiar de Ziua.

ZIUA PAMANTULUI. Acordul privind schimbarile climatice a fost semnat. Ce se intampla de ZIUA PAMANTULUI

Peste 155 de state au semnat, astazi, la New York, Acordul privind schimbarile climatice al carui obiectiv principal este limitarea cresterii temperaturii globale la cel mult 2.

Acord pentru prevenirea incalzirii globale, semnat de Ziua Pamantului

Reprezentantii a aproximativ 160 de tari celebreaza, vineri, Ziua Pamantului, prin semnarea unui acord international menit sa incetineasca incalzirea globala, care precede conferinta de la Paris din decembrie 2015.

Ziua Pamantului: ce incearca Google sa ne zica prin noul Doodle

Ziua Pamantului este sarbatorita pe 22 aprilie in peste 140 de tari. Cu aceasta ocazie, Google a venit cu un nou Doodle, menit sa atraga atentia asupra nevoilor planetei noastre. Oamenii au realizat foarte tarziu ca Pamantul este singura planeta pe care o avem deocamdata) la dispozitie. Si in prezent exista voci care sustin ca [].

ZIUA PAMANTULUI. Google marcheaza ZIUA PAMANTULUI cu un logo special. De ce e importanta aceasta zi

Google marcheaza ZIUA PAMANTULUI cu un doodle special pe 22 aprilie. in fiecare an se sarbatoreste Ziua Pamantului, ziua cand s-a nascut.

ZIUA PAMANTULUI. Google sarbatoreste ZIUA PAMANTULUI cu un doodle foarte reusit

Google celebreaza ZIUA PAMANTULUI cu un doodle special pe 22 aprilie. in fiecare an, ziua de 22 aprilie se sarbatoreste Ziua Pamantului, ziua.

ZIUA PAMANTULUI. Google celebreaza ZIUA PAMANTULUI cu un logo special

Google sarbatoreste ZIUA PAMANTULUI cu un doodle special. in fiecare an, ziua de 22 aprilie se sarbatoreste Ziua Pamantului, ziua cand s-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )