Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mihai Tudose: E prima oara cand Comisia Europeana nu ne critica

Hotnews Hotnews,
 Mihai Tudose: E prima oara cand Comisia Europeana nu ne critica

Premierul Mihai Tudose considera ca mesajul transmis miercuri de catre presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, este . extraordinar. Este un mesaj extraordinar, este prima data cand Comisia Europeana nu ne critica si apreciaza demersurile pe care le-am facut noi, cu totii, Romania este eroina acestei povesti, a spus Tudose. Jean Claude Juncker, seful Comisiei Europene, a propus miercurica la o zi dupa iesirea Marii Britanii din UE sa se tina un summit european la Sibiu. Acest summit, ce ar urma sa aiba loc pe 30 martie 2019, va fi dedicat stabilirii directiei viitoare a Uniunii Europene. continuă pe Hotnews

Mihai Tudose: Este prima oara cand Comisia Europeana nu ne critica

Premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri, ca mesajul presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude-Juncker, este extraordinar. E prima data cand Comisia Europeana nu ne critica si.

Mihai Tudose, despre discursul lui Juncker: Un mesaj extraordinar. Este prima data cand Comisia Europeana nu ne critica

Premierul Mihai Tudose a vorbit miercuri, in debutul sedintei de Guvern, despre precizarile facute despre Romania de presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, in discursul sau despre st.

Gafa. Tudose confunda institutiile europene: Juncker, presedintele Consiliului European

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, la inceputul sedintei Guvernului, dupa afirmatiile presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, privind organizarea Summitului Consiliului European la Sibiu, ca este prima oara cand structura europeana nu ne critica, ci apreciaza demersurile Romaniei. Pe de alta parte, Tudose a gafat cand l-a numit pe Juncker presedintele Consiliului European.

Politic show: Verdictul la plagiatul lui Mihai Tudose, amanat pe termen nedeterminat: SRI si Ministerul Educatiei isi paseaza responsabilitatea; Cum a reusit un student roman sa faca DNA sa se miste mai repede intr-un caz de abuz in serviciu; De ce este

La Aparare se asteapta continuitate. Poate ca Romania nu se pregateste cu adevarat de razboi, dar angajamentele sale conteaza in planul credibilitatii. Polonia nu a convins Comisia Europeana ca legile privind justitia sunt conforme cu normele UE. Comisia Europeana a hotarat marti sa trimita un aviz.

EXCLUSIV Verdictul la plagiatul lui Mihai Tudose, amanat pe termen nedeterminat: SRI si Ministerul Educatiei isi paseaza responsabilitatea |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Cele doua institutii ale statului au depasit termenele legale prevazute pentru a da un verdict in cazul suspiciunilor de plagiat din teza de doctorat a lui Mihai Tudose. Ministerul Educatiei explica tergiversarea procesului de analiza prin vacanta in care s-au aflat membrii CNATDCU. SRI sustine ca nu are cine semna recomandarea privind retragerea sau pastrarea titlului de doctor in cazul Tudose deoarece Academia Nationala de Informatii a ramas fara rector.

Ce spun cifrele despre premierul Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a fost analizat de Anatol Basarab din punct de vedere numerologic. Data de nastere a dezvaluit lucruri nestiute despre sensibilitatea acestuia, Mihai Tudose fiind, de fapt, o persoana.

Ziua pompierilor: Klaus Iohannis si Mihai Tudose au participat la festivitatile din Parcul Carol(VIDEO)

Presedintele Klaus Ioahhnis si premierul Mihai Tudose au luat parte miercuri la ceremoniile pentru Ziua pompierilor din parcul Carol. Seful statului a acordat 11 drapele de lupta unor unitati ale ISU si le-a.

Mihai Tudose: Populatia nu va fi consultata in legatura cu situatia Pilonului II

Premierul Mihai Tudose a declarat marti ca, in cazul in care se va ajunge ca Pilonul II de pensii sa devina optional, populatia nu va fi consultata in legatura cu aceasta varianta, dar va avea posibilitatea sa opteze.

Mihai Tudose, despre Pilonul II de pensii: Daca se ajunge in acea situatie, populatia nu va fi consultata

MPremierul Mihai Tudose a precizat, marti, intr-o conferinta de presa, ca in cazul in care se va ajunge ca Pilonul II de pensii sa devina optional, populatia nu va fi consultata in legatura cu aceasta varianta.

Actionarii Gabriel Resources au castigat milioane de dolari in cateva zile dupa declaratiile premierului Mihai Tudose privind aurul de la Rosia Montana

Dezbaterile intense in legatura cu viitorul aurului de la Rosia Montana readuc in atentie evolutia pretului actiunilor companiei Gabriel Resources pe bursa de la Toronto, Canada. Concluziile mai degraba pozitive ale premierului Mihai Tudose cu privire la o posibila reluarea a exploatarii miniere in zona au determinat o crestere importanta a valorii actiunilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2099 seconds )