Libnet.ro
UNICEF

23:00

ZIUA ROMANIEI. in jur de 60.000 de oameni, asteptati la Alba Iulia de Ziua Nationala

Antena3 Antena3,
ZIUA ROMANIEI. in jur de 60.000 de oameni, asteptati la Alba Iulia de Ziua Nationala

In jur de 60. 000 de oameni sunt asteptati, duminica, la manifestarile organizate de Ziua Nationala in Alba Iulia, pentru care organizatorii au pregatit un program variat, derulat in cadrul Festivalului de. continuă pe Antena3

in jur de 60.000 de oameni, asteptati la Alba Iulia de Ziua Nationala

In jur de 60. 000 de oameni sunt asteptati, duminica, la manifestarile organizate de Ziua Nationala in Alba Iulia, pentru care organizatorii au pregatit un program variat, derulat in cadrul Festivalului de Romania, noteaza Agerpres. Suntem pregatiti, la fel ca in fiecare an, sa primim toti cetatenii care vin sa se simta bine de Ziua Nationala la Alba Iulia. Asteptam in jur de 60. 000 de persoane, a declarat viceprimarul cu atributii de primar al municipiului Alba Iulia, Voicu Paul.

Zece curiozitati despre ziua de 1 Decembrie 1918, Marea Unire de la Alba Iulia

Alba Iulia, orasul in care s-a semnat documentul prin care Transilvania s-a unit cu Romania este privit, de un secol, drept capitala simbolica a Romaniei.

LIVEVIDEO Parada de Ziua Nationala a inceput. Participa peste 4.000 de militari, 200 de mijloace tehnice si peste 50 de aeronave

Aproximativ 4. 000 de militari si specialisti din Min. Apararii Nationale, Min. Afacerilor Interne, SRI si Administratia Nationala a Penitenciarelor, 500 de militari din peste 20 de tari, circa 200 de mijloace tehnice si peste 50 de aeronave participa, duminica, incepand cu ora 11,00, la parada militara organizata in Piata Arcul de Triumf. Cine este anul acesta, in premiera, comandantul paradei militare nationale din BucurestiFOCUS: 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Semnificatiile si istoria acestei date in jur de 60. 000 de oameni, asteptati la Alba Iulia de Ziua Nationala.

Un lider PSD a rabufnit de Ziua Romaniei, in fata a mii de oameni: Tembelule!. Cine l-a enervat pe Dumitru Buzatu

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, s-a enervat la un eveniment dedicat Zilei Nationale si a avut o iesire dura la adresa unui protestatar. Presedinte CJ Vaslui l-a facut pe protestatar tembel, dupa ce acesta l-a huduit pe Buzatu.

FOTO VIDEO Ziua Nationala a Romaniei la Alba Iulia. Ceremonie militara la Monumentul Marii Uniri

Primul moment oficial al manifestarilor organizate la Alba Iulia de Ziua Nationala a Romaniei a fost depunerea de coroane la Monumentul Marii Uniri, inaugurat anul trecut.

VIDEO Corneliu Coposu, huiduit de Ziua Nationala a Romaniei. Cum a trait marele lider taranist diversiunea de la Alba Iulia

Unul dintre cele mai rusinoase momente din istoria Romaniei de dupa 1990 a fost cel din 1 decembrie 1990, de la Alba Iulia, cand a fost huiduit marele lider taranist Corneliu Coposu. Actiunea a fost pusa la cale cu minutiozitate de fostii comunisti care au preluat puterea, in frunte cu Ion Iliescu.

VIDEO Ultrasii au sarbatorit in stil propriu Ziua Nationala la Alba Iulia

Ultrasii au sarbatorit in stil propriu Ziua Nationala a Romaniei la Alba Iulia. Acestia au aprins zeci de torte si au scandat Traiasca Moldova, Ardealul si Tara Romaneasca!.

ZIUA ROMANIEI. Mesaje unioniste, scandate de sute de participanti la Marsul Unirii, la Alba Iulia

Sute de persoane venite din intreaga tara, dar si din Basarabia au plecat duminica dimineata, din gara Alba Iulia, in Marsul Unirii, spre Cetate, locul care in urma cu 101 ani a fost decretata Unirea.

Ceremonii militare la Alba Iulia de Ziua Nationala: 1.400 de militari, 110 mijloace tehnice, 15 avioane si elicoptere

Reprezentantii Diviziei 4 Infanterie Gemina au facut publice modul in care se vor desfasura ceremoniile militare dedicate sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei la Alba Iulia.

FOTO VIDEO Cum va arata parada militara dedicata Zilei Nationale de la Alba Iulia

Punctul culminant al manifestarilor ce vor avea loc duminica, 1 decembrie 2019, la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei, va fi parada militara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )