Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Cum va arata parada militara dedicata Zilei Nationale de la Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cum va arata parada militara dedicata Zilei Nationale de la Alba Iulia

Punctul culminant al manifestarilor ce vor avea loc duminica, 1 decembrie 2019, la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei, va fi parada militara. continuă pe Adevărul

Parada militara si fasole cu carnati pentru constanteni, de 1 Decembrie

Parada militara se va desfasura pe bulevardul Alexandru Lapusneanu din municipiul Constanta. Administratia locala a pregatit, pe langa fasole si carnati, si meniuri de post sau pentru musulmani.

Restrictii de trafic in Capitala pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei si tragerea la sorti a grupelor pentru EURO 2020

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala, sambata si duminica, pentru efectuarea antrenamentelor generale si pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei in zona Arcului de Triumf. Mai multe restrictii de circulatie sunt impuse in.

Trafic rutier restrictionat in Capitala pentru antrenamentele generale si parada militara de 1 Decembrie

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala, sambata si duminica, pentru efectuarea antrenamentelor generale si pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei in zona Arcului de Triumf. La.

FOTO VIDEO Cine este generalul care comanda Parada de 1 Decembrie din acest an. Imagini de la antrenamentele militarilor

Anul acesta, comandantul paradei militare nationale, din Bucuresti, este generalul-maior Vasile Toader, loctiitorul pentru operatii si instructie al sefului Statului Major al Apararii.

FOTO VIDEO Cum ar putea arata Samsung Galaxy S11+: display cu gaura in ecran si un ansamblu de camera urias

Rendere neoficiale au aparut in ultimele zile ale celor trei telefoane care ar urma sa alcatuiasca seria Galaxy S11 a producatorului sud-coreean, iar cele mai noi ofera o privire la posibiliul design al flagship-ului S11+.

FOTO Cine este Nicolae Tonu, generalul de brigada care va conduce parada militara de la Alba Iulia

Comandantul ceremonialului militar ce se va desfasura duminica, 1 decembrie 2019, la Alba Iulia, cu ocazia Zilei Nationale, este generalul de brigada Nicolae Tonu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )