Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ziua Star Wars, sarbatorita pentru prima data si in Romania, pe 4 mai: May the 4th Be With You

B1 B1,
Ziua Star Wars, sarbatorita pentru prima data si in Romania, pe 4 mai: May the 4th Be With You

Ziua Star Wars va fi sarbatorita pentru prima data si in Romania, pe 4 mai, intre orele 15. 00 si 20. 00, la Grand Cinema More din Baneasa Shopping City din Bucuresti, informeaza Mediafax. Astfel, in. continuă pe B1

Roger Federer va participa pentru prima data la turneului ATP de la Istambul

Roger Federer, numarul 2 mondial, a acceptat invitatia organizatorilor turneului ATP de la Istambul, urmand sa participe, pentru prima data, la concursul din Turcia, scrie Digi Sport. Am auzit multe despre Istanbul.

FOTOREPORTAJ Un roman la San Francisco. Prima data in SUA

Viata ca in filme, traita in realitate: burgeri, homeless-i, hip-hop, zgarie-nori, case din carton, smecherie de America. De indata ce pui piciorul pentru prima data in SUA simti pulsul filmelor, doar ca acum ti se intampla chiar tie. Ramai fascinat de peisaj si, in egala masura, ti se face tare dor de Europa. Nu puteam sa las prima mea experienta in SUA nespusa, asa ca iat-o: eu, un roman la San Francisco, pentru prima data in SUA.

INS: Romania, o tara populata de mai multi batrani decat tineri. Specialistii avertizeaza ca aceasta situatie poate afecta grav economia

Romania ramane fara tineri. Pentru prima data de la Revolutie, in tara noastra traiesc mai multi batrani decat adolescenti. Cel putin asta reiese din ultimele date ale Institutului National de.

Motocislism Viteza: Campionatul national se va desfasura, in premiera, in Romania

Campionatul National de motociclism viteza al Romaniei va avea loc pentru prima data pe circuitele romanesti, pana acum el fiind desfasurat, din lipsa de infrastructura, in strainatate.

Antonia si Alex Velea au fost, pentru prima data, nasi!

Antonia si Alex Velea au fost, pentru prima data, nasi! Ei au participat ieri la casatoria civila a lui Boier Bibescu. Azi urmeaza sa intre in biserica la cununia civila.

Nuntile regale din tara noastra, intre interese politice si patriotism. Iasul - iluminat pentru prima data cu prilejul casatoriei lui Carol I cu Elisabeta

Casatoriile domnesti sau regale au fost dintotdeauna asteptate cu interes de popor si aceasta nu doar la noi in tara. Fiind momente extrem de rare, ce permiteau plebei sa-si puna la treaba imaginatia pentru modul cum se vor imbraca mirii sau ce invitati vor fi prezenti, casatoriile celor de vita regala de la noi din tara au fost, totusi, destul de putine, dar au fost reliefate cu acuratete.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2206 seconds )