Libnet.ro
UNICEF

16:30

Zlatan Ibrahimovic strange fonduri pentru spitalele din Italia

România Liberă România Liberă,
Zlatan Ibrahimovic strange fonduri pentru spitalele din Italia

Atacantul vedeta al echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, a anuntat miercuri lansarea unei strangeri. continuă pe România Liberă

Fabricile de parfumuri Dior si Givenchy vor produce geluri dezinfectante pentru spitalele din Franta

Fabricile de parfumuri Dior vor produce geluri dezinfectante pentru spitalele din Franta, a anuntat, duminica, grupul francez de marci de lux LVMH.

Simona Halep doneaza bani pentru spitalele din Bucuresti si Constanta

Jucatoare Simona Halep a anuntat, marti, ca va dona o suma de bani pentru dotarea spitalelor din Bucuresti si Constanta unde sunt tratati oameni bolnavi de coronavirus.

Capitanul lui Napoli vine in ajutorul luptei impotriva coronavirusului, printr-o donatie catre spitalele din Italia

Solidaritatea in lupta impotriva coronavirusului ia contur in Italia, unde cel mai recent, capitanul echipei SSC Napoli a donat 100. 000 de euro pentru spitalele din orasul echipei sale.

Masina care ducea dezinfectanti la spitalele din Lugoj si Hunedoara, pradata de hoti pe drum

O masina care trebuia sa duca dezinfectanti la spitalele din Lugoj si Hunedoara nu a mai ajuns la destinatie dupa ce a fost pradata pe drum de hoti.

Doi romani din Italia, gest impresionant: Ofera paine gratis pentru cei care nu isi mai permit sa cumpere

Gest impresionant facut de doi romani din Italia, care au decis sa sara in ajutorul celor care au ramas fara bani sau fara joburi in aceasta perioada.

Mii de romani se intorc acum in tara, din Italia, Spania si Austria: cum a fost posibila migrarea

Aproximativ 6000 de cetateni romani s-au intors in tara in aceasta noapte, cu aproximativ 830 de vehicule. Ei revin in Romania din Italia, Spania si Austria. Oamenii se afla pe drum de cateva zile, dar pana acum, nu au putut sa vina in tara din cauza unei decizii radicale a autoritatilor ungare. Din fericire pentru .

Roman venit din Italia: Stim de la TV ca suntem in carantina. La granita am stat 2-3 ore, daca eram pozitivi, puteam sa transmitem coronavirus tuturor

Doi romani spun ca au aflat de la televizor ca sunt in carantina, fara sa primeasca vreo informare. Adrian Lazar si colegul lui au fost bagati in carantina la Busteni, in Centrul de Pregatire pentru Personalul din Industrie.

Doctor infectat cu coronavirus, marturie dintr-un spital din Italia: Pana nu ajungi asa aproape de moarte, nu intelegi prin ce suferinte trec unii

Un doctor infectat cu coronavirus din Italia a facut marturisiri cutremuratoare cu privire la lupta pe care o are impotriva coronavirusului.

IN CAZ DE NEVOIE BNR va asigura bancilor numerar pentru lichiditatile din bancomate

Banca Nationala a Romaniei va asigura bancilor numerar inclusiv pentru lichiditatile din bancomate, in caz de nevoie, au anuntat, astazi, reprezentantii institutiei, subliniind: in cazul unei cereri crescute din partea populatiei, BNR va asigura bancilor fluxuri neintrerupte de numerar pentru toate operatiunile, inclusiv cele de lichiditati pentru bancomate.

Cele trei scenarii pentru epidemia din Romania. Cand ne poate lovi mai rau coronavirusul

Cele 49 de cazuri noi de infectii cu Covid-19 au adus numarul total al cazurilor in Romania la 217. Specialistii iau in calcul trei scenarii care ar putea sa se intample, in conditiile in care romanii nu se inghesuie sa respecte interdictia de a iesi din casa. Ce se poate intampla daca nu stam acasa .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )