Libnet.ro
UNICEF

21:30

Zlatan Ibrahimovici, cel mai bun marcator din istoria clubului PSG. Cati din top sunt francezi

România Liberă România Liberă,
Zlatan Ibrahimovici, cel mai bun marcator din istoria clubului PSG. Cati din top sunt francezi

Suedezul Zlatan Ibrahimovici a devenit cel mai bun golgheter din istoria clubului francez Paris Saint-Germain, cu 110 reusite. El a reusit aceasta performanta la doar o zi dupa ce a implinit varsta de 34 de ani. continuă pe România Liberă

Zlatan Ibrahimovic, cel mai bun marcator din istoria lui Paris Saint Germain

Paris Saint Germain s-a impus, duminica seara, in derby-ul campionatului francez contra lui Olympique Marseille, cu 2-1.

Cel mai puternic uragan din ultimii ani foarte probabil va lovi Marea Britanie

Cel mai puternic uragan din ultimii cinci ani este asteptat sa loveasca Marea Britanie saptamana viitoare. Acesta vine dupa o toamna nefiresc de calda, cu temperaturi record, scrie.

SONDAJ: Popularitatea Angelei Merkel a ajuns la 54%, cel mai scazut nivel din ultimii patru ani

Rata popularitatii cancelarului Germaniei, Angela Merkel, a scazut pe fondul crizei privind imigratia, fiind la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, conform unui sondaj citat de site-ul cotidianului Le Figaro.

VIDEO. Moscova: Cel mai mare stadion din Rusia, amenintat de un incendiu de proportii

Stadionul Lujniki din Moscova, cel mai mare din Rusia, care se afla intr-un proces de renovare, a luat foc, luni. Mai multe autospeciale de pompieri s-au deplasat la fata locului.

El este cel mai viril barbat din lume! Are peste 100 de copii

Un barbat de 46 de ani din Olanda este tatal a 100 de copii si ar putea fi considerat cel mai viril din lume. Ed Houben a primit acest titlul dupa ce a inceput sa ajute familii care nu puteau avea copii, iar metoda.

Apple, cel mai valoros brand din lume pentru al treilea an consecutiv

Apple a ramas in fruntea clasamentului anual al celor mai valoroase branduri din lume, realizat de firma de consultanta Interbrand, pastrand acest titlu din 2013, informeaza Fortune. com.

Cel mai bizar job din lume! Ce fac acesti barbati este de-a dreptul straniu!

In cazul in care te intrebai care este cea mai bizara meserie din lume, atunci acum poti afla raspunsul. Ce fac acesti barbati este de-a dreptul straniu. in provincia chineza Chengdu exista oameni care.

Tipografic Majuscul, de Gianina Carbunariu a fost desemnat cel mai bun spectacol la Excelsior Teen-Fest

Tipografic Majuscul, de Gianina Carbunariu, a fost desemnat cel mai bun spectacol de teatru la prima editie a Excelsior Teen-Fest, un festival care s-a desfasurat in perioada 25 septembrie - 2 octombrie, in Bucuresti.

Sustinatorii partidelor pro-ruse din Republica Moldova au ocupat cel mai important bulevard din Chisinau

Liderii pro-rusi Igor Dodon si Renato Usatii au inceput sa implementeze asa-numitul plan B, cerandu-le sustinatorilor lor sa ocupe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, cea mai importanta artera din capitala Republicii Moldova, potrivit Unimedia.

UPDATESustinatorii partidelor pro-ruse din Republica Moldova au ocupat cu corturi cel mai important bulevard din Capitala/ Primarul Chisinaului:Protestul este organizat de Moscova, prin marionetele sale / Duminica este programat un miting de amploare al

Noapte agitata in perimetrul din fata Parlamentului de la Chisinau, scrie Unimedia, care informeaza ca liderii pro-rusi Igor Dodon si Renato Usatii au dat start asa-numitului plan B, cerandu-le sustinatorilor lor sa ocupe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, cea mai importanta artera din capitala Republicii Moldova. Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, spune ca protestul este ilegal si este organizat de Moscova, prin marionetele sale de la Balti si Chisinau. Maine este programat inca un protest de amploare al Platformei Dreptate si Adevar, care tine manifestatii in centrul Chisinaului de mai multe saptamani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2644 seconds )