Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO. Moscova: Cel mai mare stadion din Rusia, amenintat de un incendiu de proportii

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Moscova: Cel mai mare stadion din Rusia, amenintat de un incendiu de proportii

Stadionul Lujniki din Moscova, cel mai mare din Rusia, care se afla intr-un proces de renovare, a luat foc, luni. Mai multe autospeciale de pompieri s-au deplasat la fata locului. continuă pe România Liberă

Interviu cu directoarea biroului regional al German Marshall Fund: Cel mai mare pericol din Siria: Rusia si SUA sa intre accidental in coliziune

Alina Inayeh, directoarea biroului regional al German Marshall Fund pentru regiunea Marii Negre si al Black Sea Trust, spune ca Marea Neagra lac rusesc este o versiune simplificata a realitatii. Tot repetand noi ca Marea Neagra e lac rusesc, adauga Inayeh, acest lucru ne face sa gandim intr-un anumit fel si diminueaza puterea pe care Romania o poate proiecta in regiunea Marii Negre. Din acest motiv, Romania nu a gandit niciodata destul de ambitios, pe masura potentialului pe care il are la Marea Neagra. De altfel, directoarea biroului regional al German Marshall Fund a ajuns la concluzia ca politica externa a Romaniei la Marea Neagra este aceeasi ca acum sase ani, fara sa fi luat in considerare faptul ca intre timp Crimeea a fost anexata de Rusia.

Interviu cu directoarea biroului regional al German Marshall Fund: Cel mai mare pericol din Siria - Rusia si SUA sa intre accidental in coliziune

Alina Inayeh, directoarea biroului regional al German Marshall Fund pentru regiunea Marii Negre si al Black Sea Trust, spune ca Marea Neagra lac rusesc este o versiune simplificata a realitatii. Tot repetand noi ca Marea Neagra e lac rusesc, adauga Inayeh, acest lucru ne face sa gandim intr-un anumit fel si diminueaza puterea pe care Romania o poate proiecta in regiunea Marii Negre.

Cea mai mare banca din Rusia initiaza falimentul gigantilor din cauza datoriilor. Legaturile BEM cu creditorii implicati

Oameni de afaceri importanti care au garantat credite impunatoare si o companie avia importanta sunt in prag de faliment, cea mai mare banca din Rusia, Sberbank fiind pregatita de a initia aceste proceduri din cauza datoriilor, iar creditorii implicati au legaturi cu Banca de Economii.

Acesta poate fi cel mai mare sarpe capturat vreodata

A aparut un concurent serios pentru titlul de cel mai mare sarpe din lume. Un film postat online arata o bestie de dimensiuni impresionante, care te baga in sperieti, chiar daca cei cei care au capturat reptila au.

Romania are al patrulea cel mai mare pret la lapte din UE

Pretul pentru un litru de lapte in Romania este de 1,06 euro, al patrulea cel mai mare pret din UE, dupa cele din Italia, Cipru si Luxemburg, toate economii mai dezvoltate si cu salarii mult peste cele din.

Zlatan Ibrahimovici, cel mai bun marcator din istoria clubului PSG. Cati din top sunt francezi

Suedezul Zlatan Ibrahimovici a devenit cel mai bun golgheter din istoria clubului francez Paris Saint-Germain, cu 110 reusite. El a reusit aceasta performanta la doar o zi dupa ce a implinit varsta de 34 de ani.

Cel mai puternic uragan din ultimii ani foarte probabil va lovi Marea Britanie

Cel mai puternic uragan din ultimii cinci ani este asteptat sa loveasca Marea Britanie saptamana viitoare. Acesta vine dupa o toamna nefiresc de calda, cu temperaturi record, scrie.

SONDAJ: Popularitatea Angelei Merkel a ajuns la 54%, cel mai scazut nivel din ultimii patru ani

Rata popularitatii cancelarului Germaniei, Angela Merkel, a scazut pe fondul crizei privind imigratia, fiind la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, conform unui sondaj citat de site-ul cotidianului Le Figaro.

El este cel mai viril barbat din lume! Are peste 100 de copii

Un barbat de 46 de ani din Olanda este tatal a 100 de copii si ar putea fi considerat cel mai viril din lume. Ed Houben a primit acest titlul dupa ce a inceput sa ajute familii care nu puteau avea copii, iar metoda.

Apple, cel mai valoros brand din lume pentru al treilea an consecutiv

Apple a ramas in fruntea clasamentului anual al celor mai valoroase branduri din lume, realizat de firma de consultanta Interbrand, pastrand acest titlu din 2013, informeaza Fortune. com.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )