Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zlatan nu e primul nici in topul celor mai doriti fotbalisti pentru relatii extraconjugale

Adevărul Adevărul,
Zlatan nu e primul nici in topul celor mai doriti fotbalisti pentru relatii extraconjugale

Zlatan Ibrahimovic mai bifeaza un rateu, clasandu-se pe locul doi intr-un clasament inedit. Un sondaj realizat printre femeile deziluzionate care isi doresc o aventura extraconjugala arata care sunt fotbalistii cei mai ravniti de doamnele din intreaga lume. continuă pe Adevărul

Eurovision 2015, semifinala 2. Topul celor mai bune momente

Eurovision 2015. Cea de-a doua semifinala a Eurovision Song Contest 2015, desfasurata miercuri, 21 mai, a adus pe scena de la Wiener Stadthalle ultimele 17 state care s-au luptat pentru un loc in finala. Artisti cu viziuni si mesaje diferite, dar cu aceeasi miza, au reusit sa faca un adevarat spectacol. in topul celor mai bune momente se regasesc tari precum Suedia, Letonia, Israel, Potugalia si Azerbaidjan.

Eurovision 2015: topul celor mai interesante momente din prima semifinala

Eurovision 2015. Prima semifinala a concursului Eurovision 2015 a adus pe scena artisti cu viziuni diferite, cantece cu impact, dar si show-uri spectaculoase. in topul celor mai bune momente ale primei semifinale se inscriu tari precum Georgia, Rusia, Romania, Belgia, Grecia si Armenia.

Topul celor mai luxoase vile de vanzare din tara. Cat costa o astfel de vila in Bucuresti si cat in Cluj

Un top al celor mai scumpe vile scoase la vanzare din tara a fost facut de imobiliare. ro. Proprietarii cer circa 8 milioane de euro pe vile din Bucuresti, iar in restul regiunilor, pretul solicitat nu depaseste 2 milioane de euro.

Topul celor mai bune 10 aeroporturi din Europa

Skytrax, auditor al industriei aviatice mondiale, a lansat rezultatele World Airport Awards, bazate pe impresiile a peste 13 milioane de calatori din 112 tari. Din cele 550 de aeroporturi incluse in studiu, iata cele mai bune 10 aeroporturi din Europa:.

Imaginea zilei! Super oferta la un hipermarket din Constanta: Nici reducerile nu mai sunt ce erau odata (FOTO)

Nimic nu pare sa mai mearga in aceasta tara, unde nici reducerile nu mai sunt ce erau odata, adica reduceri. Un afis amplasat intr-un hipermarket din Constanta invita clientii sa cumpere salam la un pret.

Comportamentul celor mai importanti boieri ai epocii medievale: schimbau domnitorii ca pe sosete si cereau mita pentru a ajuta voievodul cu oaste

Boierii erau mai importanti, uneori, decat insusi domnitorul Tarii Romanesti. Marile familii boieresti impuneau domnitorul, iar atunci cand acesta nu le facea pe plac ei aveau puterea de a-l schimba, cu ajutorul turcilor.

Un constantean de 50 de ani, pe lista celor mai cautate persoane, a fost gasit la Londra. Barbatul a comis o crima in 1898

Un constantean de 50 de ani, urmarit international pentru un omor comis in urma cu mai bine de 25 de ani, a fost descoperit la Londra cu ajutorul politistilor de la nivel international, informeaza Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )