Libnet.ro
UNICEF

20:00

Zodia cea mai batuta de soarta in luna Septembrie. Are probleme cu banii si toate ii merg pe dos

Antena3 Antena3,
Zodia cea mai batuta de soarta in luna Septembrie. Are probleme cu banii si toate ii merg pe dos

Norocul pare sa fie departe de nativul din aceasta zodie, in luna septembrie. Soarta este potrivnica, mai ales pe plan financiar. E nevoie de un imprumut pentru a o scoate la capat. Trebuie sa calculeze. continuă pe Antena3

Noua performanta a Guvernului Tudose - Dragnea. Trecem de la cea mai prietenoasa la cea mai agresiva impozitare a carburantilor din Europa de Est

Daca Guvernul va majora accizele, asa cum a propus Ministerul de Finante, Romania va deveni de la 1 septembrie statul est-european cu cea mai agresiva impozitare a carburantilor, informeaza.

Barack Obama are cea mai apreciata postare pe Twitter din istorie! Iata ce poza si mesaj a pus!

Barack Obama a luat retelele de socializare cu asalt azi dupa ce a postat o fotografie in care priveste copii de diverse rase si un mesaj ce vine ca manusa in contextul violentelor rasiale din America. Postarea a devenit cea mai apreciata din istoria Twitter.

Cea mai ieftina masina electrica din lume e mai buna decat ai crede

Cea mai ieftina masina electrica are un pret infim pe langa modelele actuale si vine cu performante destul de bune.

FOTO + VIDEO: Cea mai mare nava de razboi britanica, portavionul Regina Elisabeta, pentru prima oara in portul Portsmouth

Cea mai mare nava de razboi britanica, portavionul Majestatii Sale Regina Elisabeta, care cantareste 65. 000 de tone si are o lungime de 280 de metri, a ajuns, pentru prima oara, in baza din portul Portsmouth.

Presedintele interimar al USR face un apel catre Nicusor Dan sa revina in USR: Este cea mai importanta persoana din partid/ Nicusor Dan: Nu ma intorc intr-un partid care se pozitioneaza altfel decat am vorbit in campania electorala

Presedintele interimar al USR, Elek Levente, a facut, luni, un apel catre Nicusor Dan sa revina in formatiunea politica, afirmand ca, in opinia sa, el este cea mai importanta persoana din partid si ca nu vrea sa se gandeasca la varianta in care mai multi membri ai USR ar putea sa plece, urmandu-l pe fostul lider, relateaza News. ro. Nicusor Dan a declarat in schimb, la Parlament, ca nu va reveni intr-un partid care se pozitioneaza altfel decat in campania electorala si anunta ca in cazul in care partidul reconsidera si spune ca pe initiativa de modificare a Constitutiei pentru redefinirea familiei nu are o pozitie unitara, atunci revine in formatiunea politica.

Cum e sa traiesti intr-unul dintre orasele cu cea mai buna calitate a vietii: experienta unei tinere din Londra

O tanara din Marea Britanie a mers intr-un schimb de experienta profesionala in Berna, unul din orasele care inregistreaza cea mai buna calitate a vietii, facand o lista a diferentelor interesante pe care le-a descoperit intre orasul natal si cel elvetian privind modul in care traiesc oamenii.

Eurostat: Romania a inregistrat in trimestrul doi cea mai mare crestere economica din UE

Romania a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, de 5,7% fata de aceeasi perioada a anului 2016, potrivit datelor publicate miercuri de biroul european de statistica, Eurostat.

Romania a inregistrat in trimestrul doi cea mai mare crestere economica din UE

Tara noastra a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana UE), de 5,7% fata de aceeasi perioada a anului 2016, potrivit datelor publicate astazi de biroul european de statistica, Eurostat.

Cea mai rece temperatura din tara, in plina vara. Cate grade au fost la Miercurea Ciuc

Temperaturi de toamna tarzie, in plina vara. La Miercurea Ciuc, termometrele au aratat miercuri dimineata 10 grade, cea mai rece temperatura din tara. in paralel, la Brasov erau.

Cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o spui de Sfanta Maria

Crestinii sarbatoresc pe 15 august Adormirea Maicii Domnului, cea mai mare sarbatoare inchinata Maicii Domnului. Pentru ortodocsi este ziua Adormirii Maicii Domnului, iar pentru catolici a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )