Libnet.ro
UNICEF

08:30

5 zodii care sufla si-n iaurt atunci cand iubesc. Nu exista om mai precaut ca Racul

Adevărul Adevărul,
5 zodii care sufla si-n iaurt atunci cand iubesc. Nu exista om mai precaut ca Racul

Vorba ca dupa ce s-au fript cu ciorba, sufla si-n iaurt li se potriveste de minune acestor 5 zodii, considerate a fi cele mai precaute din horoscop in ceea ce priveste viata amoroasa. Atunci cand iubesc, nativii din Taur sau Capricorn au tendinta sa analizeze la nesfarsit si sa se lege de orice detaliu nesemnificativ, doar ca sa caute nod in papura. Grija mare, caci s-ar putea sa fie catalogati drept insuportabili!. continuă pe Adevărul

Ozana Barabancea, din nou in costum de baie. Cum a reactionat Mihaela Radulescu atunci cand a vazut-o

Ozana Barabancea a fost unul dintre personajele cu greutate in showbiz-ul romanesc. Spun a fost pentru ca vedeta Antena 1 a slabit spectaculos, in ultimii doi ani, iar acum se poate lauda cu o silueta care nu poate trece neobservata. Asa s-a intamplat recent, cand Ozana s-a pozat in costum de baie, iar Mihaela Radulescu .

Sfat de Sanatate. Idei de pachetele pentru copii atunci cand merg la scoala

A inceput scoala si odata cu ea si panica parintiilor, cel putin din punct de vedere alimentar. Nutritionistul Laura Ene a oferit la Sfat de Sanatate cateva idei de pachetele pentru copii atunci cand.

Ce se intampla in organism atunci cand avem pofta de dulce? Iata ce iti transmite organismul

Incercam cat putem sa urmam sfaturile expertilor in nutritie, incercam sa avem o alimentatie care sa ne ajute sa ne pastram sanatatea, greutatea, tineretea, energia, etc. Insa oameni suntem si uneori, oricat incercam.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )