Libnet.ro
UNICEF

14:15

Zodiile care pot castiga la Loto in 2018

Antena3 Antena3,
Zodiile care pot castiga la Loto in 2018

In anul 2018 exista cateva semne zodiacale care primesc bani multi si pot castiga la Loto. BERBEC Voi va numarati printre norocosii zodiacului in 2018, mai ales in ceea ce priveste sectorul. continuă pe Antena3

Zodiile care se vor casatori in anul 2018. Vezi daca te afli printre ele

Anul 2018 se anunta unul plin de surprize si daca o parte dintre nativi se vor bucura de succes pe plan material, altii isi vor intalni sufletul pereche si isi vor oficializa.

PREDICTII sumbre: LISTA celor care VOR MURI in 2018. Anul trecut au prezis moartea REGELUI MIHAI, dar si a altor PERSONALITATI

Site-ul The Deathlist perpetua o traditie morbida, si anume pe 1 ianuarie a fost publicata o lista cu personalitatile care vor muri in anul 2018. Lista cuprinde 50 de nume ale unor.

Zodiile care ar putea avea dezamagiri in dragoste in 2018

Daca gasesti zodia ta pe lista celor de mai jos, nu te speria! Considera 2018 anul care iti transmite niste mesaje mai dure, dar pline de iubire. O relatie care se termina este un exemplu perfect al.

Asociatia Psihologilor din Romania: Sunt teste care pot depista pedofilia, dar testarea in Politia Romana nu vizeaza neaparat evaluarea clinica, iar multe institutii nu folosesc teste precise, din constrangeri bugetare

Asociatia Psihologilor din Romania sustine ca exista teste foarte bune care pot identifica pedofilia, atunci cand sunt utilizate de psihologi calificati, in metodologii de evaluare ample si constante, insa testarea in Politia Romana nu vizeaza evaluarea clinica. Totodata, subliniaza Asociatia, fara instrumente profesioniste, desi Politia Romana are specialisti excelenti, calitatea profesionala a psihologului nu se poate manifesta, or este cunoscut faptul ca multe din institutiile statului roman nu utilizeaza intotdeauna teste standarde de aur din constrangeri bugetare.

Hainele care pot declansa cancerul. Anuntul incredibil al specialistilor

Anunt fara precedent al specialistilor. Acestea sunt hainele care pot declansa cancerul. O imbracaminte prea stramta nu doar ca arata inestetic, poate cauza si diverse probleme de sanatate. Mare.

Anul 2018, anul scumpirilor marca &171;PSD - ALDE &187;

Anul 2018 incepe cu un nou val de scumpiri din cauza masurilor pe care Guvernul PSD - ALDE le-a luat de la instalarea in functie, afirma Siegfried Muresan, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Barometrul de opinie Keysfin: 2018, anul incertitudinilor. Economia continua sa creasca, insa dezechilibrele se accentueaza

Oamenii de afaceri privesc cu un optimism temperat si chiar cu unele semne de ingrijorare evolutia economica reala a economiei in acest an. Inflatia, deprecierea leului si incertitudinile legate de cadrul fiscal sunt principalele semnale ridicate de mediul de business, in a opta editie a barometrului semestrial privind perspectivele economiei. Potrivit rezultatelor Barometrului de opinie Keysfin, la care au raspuns peste 150 de oameni de afaceri din diverse domenii de activitate, de la comert, la servicii financiare, agricultura, energie, confectii, IT etc. , economia Romaniei va continua sa creasca in 2018, insa avansul se va tempera semnificativ fata de cel inregistrat in 2017.

Programul Prima casa continua si in anul 2018

Plafonul alocat al garantiilor care pot fi emise pentru anul 2018 in cadrul programului Prima casa insumeaza 2 mld. lei, potrivit unei Hotarari aprobata in sedinta de astazi a Guvernului.

Programul Prima casa continua si in 2018, cu un plafon alocat al garantiilor in valoare totala de 2 miliarde de lei

Plafonul alocat al garantiilor care pot fi emise pentru anul 2018 in cadrul programului Prima casa insumeaza 2 miliarde de lei, potrivit unei Hotarari aprobata in sedinta de miercuri a Guvernului. Actul normativ modifica si completeaza Hotararea Guvernului nr. 717/2009 privind aprobarea normelor de implementare a programului, o schimbare fiind reducerea marjei maxime de dobanda de la 2,5% la 2%, in scopul uniformizarii nivelului costurilor totale ale tuturor categoriilor de finantari.

Prima Casa continua si in 2018, cu un plafon de garantii de 2 mld. lei. Marja maxima de dobanda, redusa de la 2,5% la 2%

Plafonul alocat al garantiilor care pot fi emise pentru anul 2018 in cadrul programului Prima Casa insumeaza doua miliarde de lei, potrivit unei Hotarari aprobata in sedinta de astazi a Guvernului. Actul normativ modifica si completeaza Hotararea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )