Libnet.ro
UNICEF

14:00

Zodiile care vor suferi foarte mult in luna iunie

Antena3 Antena3,
Zodiile care vor suferi foarte mult in luna iunie

Vara nu vine cu vesti bune pentru unii dintre nativi. Prima luna de caldura va fi una dificila pentru unele semne zodiacale. Iata ce spun astrologii. inceputul verii nu va fi deloc usor pentru acest. continuă pe Antena3

Horoscop. Zodiile care se indragostesc foarte greu

In timp ce unii nativi se arunca cu capul inainte cand vine vorba de dragoste, altora le ia o vesnicie pana ajung sa se indragosteasca si sa iubeasca din rasputeri o persoana. Fecioara - Prefera sa.

Peste 1.000 de joburi, disponibile pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate

Peste 1. 000 de locuri de munca sunt disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate. Cele mai multe joburi sunt in Germania, Austria si Olanda.

Milenialii si relatia lor cu banii. Tinerii de azi vor lucra mai mult pentru pensie si vor avea de achitat o datorie publica mult mai mare dect cea a generatiilor anterioare

Milenialii vor fi nevoiti sa lucreze mai mult pentru a beneficia de pensie, sa ramburseze o datorie publica mult mai mare decat cea cu care au convietuit generatiile anterioare si sa finanteze pensiile parintilor si bunicilor lor. in Romania anilor `91, datoria publica era de 8. 6% din PIB. Acum , aceeasi datorie e aproape 35% din PIB. E drept, milenialii au la intrarea in munca salarii mai mari decat aveau parintii lor atunci cand acestia se angajasera pentru prima oara, sunt mai bine educati decat parintii lor si au de asemenea atitudini diferite fata de bani.

S-a stabilit perioada in care vor avea loc alegerile pentru Parlamentul European

Consiliul Uniunii Europene a adoptat marti o decizie prin care se stabileste ca urmatoarele alegerile pentru Parlamentul European se vor desfasura in perioada 23-26 mai 2019, se arata intr-un comunicat al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )