Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 1.000 de joburi, disponibile pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peste 1.000 de joburi, disponibile pentru romanii care vor sa munceasca in strainatate

Peste 1. 000 de locuri de munca sunt disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate. Cele mai multe joburi sunt in Germania, Austria si Olanda. continuă pe Wall-Street Ro

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat marti pe piata interbancara la nivelul de 2,75%, de la 2,74% pe an cat era luni, potrivit.

Ce se intampla cu romanii care isi cumpara masini la mana a doua: Anuntul care ii vizeaza pe toti soferii!

De duminica, cei care vor sa-si achizitioneze o masina second-hand, vor fi obligati sa anunte acest lucru in termen de 90 de zile de la data dobandirii vehiculului. Daca proprietarii masinilor la mana a.

ATENTIE ROMANI! Amenzi uriase pentru cei care au masina la mana a doua: Ce trebuie sa faci URGENT!

Romanii care cumpara masini la mana a doua risca amenzi usturatoare daca nu anunta tranzactia in 90 de zile. in acest caz inmatricularea vehiculului se suspenda de drept pana la data transcrierii.

n primele 3 luni din acest an am avut peste 58.000 de joburi neocupate n economie. Vezi n ce domenii vor aparea joburi noi si unde vor disparea n urmatorii 10 ani (studiu)

Numarul mediu al locurilor de munca vacante din primele 3 luni ale acestui an a fost de 58. 400 cu circa 3700 mai multe decat in trimestrul anterior), au transmis luni reprezentantii Institutului National de Statistica. Un job vacant apare fie atunci cand te pensionezi, iar angajatorul tau isi cauta un om care sa te inlocuiasca, fie cand iti dai demisia sau esti concediat) sau cand firma la care lucrezi se dezvolta si are nevoie de noi salariati. Crearea de locuri de munca poate fi privita ca numarul total de locuri de munca generate de firme private sau de Stat), la care adunam cele aparute in administratia publica si pe cele adaugate de noile firme intrate in piata.

DEZASTRU TOTAL pentru ROMANII CU CREDITE in lei: Indicele ROBOR atinge un nou RECORD

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,77%, cel mai mare nivel din octombrie 2014 pana in prezent, potrivit datelor publicate.

VESTE PROASTA pentru romanii cu credite! Indicele ROBOR a ajuns la un nou MAXIM

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut marti la 2,75%, potrivit datelor BNR. Luni, acesta stagnase la 2,74%. Valoarea indicelui Robor.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. ROBOR a inregistrat o noua crestere

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 2,74% pentru a patra zi consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 2,89%, cel.

Revine SUPERIMUNITATEA pentru judecatorii CCR: Vor putea fi retinuti, arestati sau trimisi in judecata doar cu acordul lor

Deputatii au adoptat un proiect de lege care prevede ca judecatorii Curtii Constitutionale nu vor putea fi retinuti, arestati sau trimisi in judecata fara incuviintarea a doua treimi dintre ei, dar vor pu.

S-a stabilit perioada in care vor avea loc alegerile pentru Parlamentul European

Consiliul Uniunii Europene a adoptat marti o decizie prin care se stabileste ca urmatoarele alegerile pentru Parlamentul European se vor desfasura in perioada 23-26 mai 2019, se arata intr-un comunicat al.

Zodiile care vor suferi foarte mult in luna iunie

Vara nu vine cu vesti bune pentru unii dintre nativi. Prima luna de caldura va fi una dificila pentru unele semne zodiacale. Iata ce spun astrologii. inceputul verii nu va fi deloc usor pentru acest.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )