Libnet.ro
UNICEF

21:45

Un din anii 60, cea mai scumpa masina sport vanduta vreodata la o licitatie in SUA

B1 B1,
Un din anii 60, cea mai scumpa masina sport vanduta vreodata la o licitatie in SUA

Un model rar de din anii 60 a fost vandut, sambata, la o licitatie in SUA pentru suma record de 27,5 milioane de dolari. Modelul este un 275 GTB/4*S NART North American Racing Team) Spyder din. continuă pe B1

Singura salvare e o repozitionare. Indienii sunt fortati sa modernizeze cea mai ieftina masina din lume

Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, s-a lansat in 2009, iar vanzarile sunt in prezent de zece ori mai mici decat ar fi vrut compania. Esecul a venit din cauza problemelor de fiabilitate si din cauza marketingului dezastruos, iar Tata Motors spune ca va lansa un nou Nano care insa va fi repozitionat astfel incat sa devina o masina inteligenta de oras. Nano costa acum intre 1. 800 si 2. 700 euro, noul Nano va fi cu siguanta mai scump.

Modelul S Sedan al Tesla Motors, nominalizat drept cea mai sigura masina construita vreodata

Tesla Motors a anuntat ca noul model S Sedan a fost nominalizat drept cea mai sigura masina construita vreodata si testata de NHTSA National Highway Traffic Safety Administration), potrivit unui comunicat al.

Siria este cea mai mare amenintare impotriva pacii mondiale, avertizeaza Lakhdar Brahimi.

Conflictul sirian reprezinta cea mai mare amenintare actuala impotriva pacii mondiale, mai ales dupa presupusa folosire de arme chimice in timpul unui atac in apropiere de Damasc, a avertizat vineri trimisul special al Ligii Arabe si ONU, Lakhdar Brahimi, informeaza Mediafax. Astazi, Siria reprezinta, fara niciun dubiu, cea mai mare amenintare pentru pace si securitate in lume, a declarat Brahimi intr-un interviu difuzat vineri de postul de televiziune al ONU si in care lanseaza un indemn .

Piata auto isi revine? Iulie cea mai buna luna din ultimul an

Piata auto a inregistrat in luna iulie cea mai buna evolutie incepand din mai 2012, insa dupa primele sapte luni afiseaza o scadere de 14% fata perioada corespunzatoare din 2012, la aproape 43. 000 de unitati, potrivit datelor Asociatiei.

Lady Gaga: Show-ul de la MTV VMA 2013 va fi cea mai provocatoare performanta fizica din cariera mea!

Mai sunt doar cateva zile si vom avea ocazia sa o vedem pe Lady Gaga stralucind din nou pe scena si incantandu-si monstruletii cu show-urile sale unice. Acest lucru se va intampla duminica la gala MTV Video Music Awards 2013 din New York unde Gaga va reveni pe scena dupa multe luni de pauza in .

Lakhdar Brahimi: Siria reste cea mai mare amenintare impotriva pacii mondiale

Conflictul sirian reprezinta cea mai mare amenintare actuala impotriva pacii mondiale, mai ales dupa presupusa folosire de arme chimice in timpul unui atac in apropiere de Damasc, a avertizat, vineri, trimisul.

Rihanna a gasit cea mai buna metoda de a face reclama propriei colectii de haine

Care este cea mai buna modaliatate de a-ti face reclama la propria colectie de haine, mai ales daca.

ASUS Maximus VI Impact Cea mai puternica placa mini ITX

ASUS Maximus VI Impact este probabil cea mai puternica placa de baza pentru platforma Haswell, mai ales ca discutam de formatul mini ITX. Aici se aplica din nou zicala ce e frumos si bun vine in pachete mici. Era sistemelor masive ce ocupa jumatate din birou este pe cale sa apuna sau, mai degraba, sa ramana celor din segmentul de utilizatori extremi si chiar si ei se vor lasa impresionati de un sistem mini ITX. Sa nu uitam ce tractiune [].

Ovidiu Silaghi la DNA: E cea mai proasta gluma pe care am auzit-o in viata mea. ...

Nu ma retrag din viata politica, a mai declarat Silaghi. --- Slaghi a iesit de la discutiile cu procurorii DNA. El neaga acuzatiile. El a mai spus ca este surprinzator faptul ca in data de 21 este chemat la DNA, cand pe 23 presedintele trebuia sa spuna daca ma numeste ministrul transporturilor. ---- Fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a ajuns miercuri dimineata la Directia Nationala Anticoruptie. Achetatorii il acuza pe Silaghi de trafic de influenta. Silaghi a .

EXCLUSIV Consiliul Concurentei a exonerat o firma apropiata de Liviu Dragnea si alte companii mari de constructii de orice raspundere in doua licitatii suspectate de trucaj. Vezi marile semne de intrebare din licitatiile cu cantec

Consiliul Concurentei a clasat joi o investigatie care privea Tel Drum, apropiata de Liviu Dragnea, si alte companii de constructii, toate suspectate ca ar fi trucat doua licitatii, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate investigatiei. Clasarea investigatiei, la un an dupa declansare, vine pe fondul unor mari semne de intrebare privind corectitudinea licitatiilor. Autoritatea care verifica licitatiile publice a aratat ca firmele suspecte de trucare, toate cu mare experienta in contracte cu statul, au facut greseli flagrante in depunerea documentatiilor, astfel incat Tel Drum sa aiba cale libera la contracte. Firme cu istorie de zeci de ani au omis sa depuna la dosare zeci de documente necesare, fiind descalificate apoi din competitie. Asa s-a ajuns la situatia in care statul sa fie pagubit cu sume importante, pentru ca - surpriza - Tel Drum a castigat licitatiile, desi avea oferta cea mai scumpa. Vezi in articol istoricul celor doua licitatii de peste 32 de milioane de euro din bani europeni suspectate de trucaj de la Consiliul Judetean Teleorman, condus la acel moment chiar de Liviu Dragnea.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )