Libnet.ro
UNICEF

16:30

Lady Gaga: Show-ul de la MTV VMA 2013 va fi cea mai provocatoare performanta fizica din cariera mea!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga: Show-ul de la MTV VMA 2013 va fi cea mai provocatoare performanta fizica din cariera mea!

Mai sunt doar cateva zile si vom avea ocazia sa o vedem pe Lady Gaga stralucind din nou pe scena si incantandu-si monstruletii cu show-urile sale unice. Acest lucru se va intampla duminica la gala MTV Video Music Awards 2013 din New York unde Gaga va reveni pe scena dupa multe luni de pauza in . continuă pe Devorator Monden

NSYNC, o posibila reuniune la MTV VMA 2013?!

Asa se pare daca e sa ne luam dupa zvonurile aparute in ultima vreme care dau ca sigur aceasta reuniune a formatiei. Justin Timberlake isi va interpreta la gala MTV VMA din 25 august single-ul Take Back The Night si e foarte probabil sa avem parte si de un recital alaturi de fostii sai colegi .

Drake va canta live la MTV VMA 2013!

Lista artistilor care vor urca pe scena prestigiosului eveniment se ingroasa cu inca un nume foarte cunoscut, rapperul canadian Drake. Acesta va incanta audienta cu single-ul Started From The Bottom, primul extras de pe viitorul sau album, Nothing Was The Same, care va fi lansat pe 17 septembrie. Dupa numele confirmate pana in prezent, ne .

Justin Timberlake reuneste N Sync pentru MTV VMA 2013!

Aceasta este reuniunea pe care nu o astepta nimeni! Justin Timberlake si fostii sai colegi de trupa din N Sync vor canta din nou impreuna, duminica seara, cu prilejul editiei din acest an a MTV VMA, care se va desfasura la New York. Continue reading .

Lady Gaga va interpreta noi piese la iTunes Festival 2013!

Anuntul a fost facut de catre artista insasi in cadrul unui interviu. Lady Gaga va fi unul dintre artistii care va urca pe scena cunoscutului festival londonez pe 1 septembrie. Veti asculta in premiera unele dintre piese la iTunes Festival. Ma puteti urmari cantand la Roundhouse in Londra si ne vom bucura impreuna de noile .

Lady Gaga il acuza pe Perez Hilton de hartuire! Vezi aici de ce!

Excentrica cantareata si celebrul blogger erau cunoscuti ca fiind foarte buni prieteni. Aceasta prietenie incepe sa stea sub semnul intrebarii de vreme ce Perez ii critica performantele slabe in topuri ale noului sau single, Applause, si se pare ca acesta ar fi si urmarit-o pana la apartamentul sau din New York, desi sursele citate spun .

Ce record va trebui sa bata Lady Gaga pe VEVO? Va reusi IMPOSIBILUL?

Grupul de fani ai lui Lady Gaga incearca din rasputeri sa bata recordul VEVO si sa transforme clipul piesei Applause, in cel mai urmarit videoclip muzical din istoria moderna a muzicii. Pentru a reusi aceasta performanta, clipul trebuie sa inregistreze in 24 de ore peste 10 milioane de accesari. Continue reading .

Katy Perry, mai tare decat Lady Gaga! Single-ul Roar a stabilit un record de vanzari!

Noile lor hituri au fost lansate in acelasi timp, insa Lady Gaga nu mai domina clasamentele de vanzari asa cum se intampla cand a lansat Born This Way. Din contra, Katy Perry cu piesa Roar conduce in clasamentul vanzarilor de pe iTunes si a stabilit un record absolut. Continue reading .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )