Libnet.ro
UNICEF

00:07

10 ani de la cea mai tensionata saptamana de pe piata valutara, provocata de TREI BANCI cunsocute. Hostiuc: Si acum tin minte cum m-a intrebat Isarescu - Pe fruntea ta ce scrie, leul romanesc sau leul ING-ului?

B1 B1,
10 ani de la cea mai tensionata saptamana de pe piata valutara, provocata de TREI BANCI cunsocute. Hostiuc: Si acum tin minte cum m-a intrebat Isarescu - Pe fruntea ta ce scrie, leul romanesc sau leul ING-ului?

Se implinesc 10 de ani de la cea mai tensionata saptamana din istoria piatei valutare, cand Mugur Isarescu acuza un atac fara precedent asupra leului. Jurnalistul Cristian Hostiuc rememoreaza acele. continuă pe B1

Hostiuc: Si acum tin minte cum m-a intrebat Isarescu - Pe fruntea ta ce scrie, leul romanesc sau leul ING-ului? Ce rol ar fi avut Florin Citu, Lucian Isar si Bogdan Mihoc in cel mai teribil atac asupra monedei nationale

Se implinesc 10 de ani de la cea mai tensionata saptamana din istoria piatei valutare, cand Mugur Isarescu acuza un atac fara precedent asupra leului. Jurnalistul Cristian Hostiuc rememoreaza acele momente.

Cea mai veche epava din istorie, gasita intacta in Marea Neagra. Cum arata corabia de 2.400 de ani conservata perfect

O echipa de cercetatori britanici care lucreaza la un proiect de arheologie marina a descoperit o corabie intacta pe fundul Marii Negre. Este cea mai veche ambarcatiune din lume gasita in aceste conditii, specialistii estimand ca vasul antic zace acolo de mai bine de 2. 400 de ani.

A fost schimbata cea mai longeviva lampa din Spitalul Judetean Arad. A fost acolo timp de 80 de ani

Obiectul de iluminat era, de fapt, cea mai veche piesa din spital, fiind acolo din anii 30. Asadar, pe cat de veche, pe atat de rezistenta a fost lampa, care a fost in spital pentru aproape 80 de ani. Mai.

VIDEO Cea mai veche epava intacta din lume a fost descoperita n largul coastelor Bulgariei si dateaza de acum 2.400 de ani

Arheologii au gasit in Marea Neagra, la 80 km de coasta bulgara, cea mai veche epava intacta, datarea cu carbon aratand ca este o nava greaca de acum 24 de secole. Descoperirea a fost realizata in cadrul proiectului Black Sea Maritime Archaeological Project care, folosind roboti telecomandati, au facut o cartare amanuntita a fundului marii. Nu sunt planuri de a scoate epava la suprafata, dat fiind ca se afla la 2 km in adancuri, iar procedeul ar costa imens si ar putea distruge nava.

FOTO Euronaval 2018, cea mai mare expozitie n domeniul militar naval, are loc n aceste zile la Paris. Ce produse prezinta marile companii franceze

Euronaval 2018, cea mai mare conferinta si expozitie in domeniul naval militar, eveniment organizat o data la doi ani, are loc intre 22 si 26 octombrie la Paris. Salonul reuneste peste 470 de companii din sectorul militar din 33 de tari diferite, iar organizatorii se asteapta la peste 20. 000 de vizitatori din domeniu. Evenimentul, organizat constant de 50 ani, e un prilej in special pentru marile companii franceze din industria de aparare, precum MBDA, Naval Group, Airbus, Thales sau Safran, sa-si prezinte portofoliul de produse militare si noile solutii in domeniul naval si al sigurantei maritime.

E OFICIAL! Romania a ajuns cea mai BOGATA tara din Est: Romanii, mai prosperi decat ungurii. Cea mai mare banca a lumii da cifrele pe fata

Suntem cu mult mai bogati decat credeam, ne asigura grupul financiar Credit Suisse care arata ca Romania a ajuns cea mai bogata tara din aceasta zona a Europei. Potrivit specialistilor citati de.

VIDEO Cea mai buna nghetata din Europa se face la Galati. Woopie ice a cucerit Parisul

Studentii Facultatii de Stiinta si Ingineria Alimentelor au obtinut marele premiu la Paris, la cea mai importanta competitie a inovatorilor din alimentatie. Cucerit de inghetata inventata in laboratoarele Universitatii Dunarea de Jos, din Galati, juriul alcatuit exclusiv din mari producatori din industrie a trecut tara noasta pe primul loc.

Niciun oficial roman la Euronaval 2018, cea mai mare expozitie in domeniul militar naval: Printre expozanti se afla companiile inscrise la licitatia pentru dotarea Romaniei cu corvete multifunctionale (FOTO, VIDEO)

Cea mai mare conferinta si expozitie din domeniul naval militar, Euronaval, de desfasoara intre 22 si 26 octombrie la Paris. La eveniment participa peste 470 de companii din sectorul militar din 33 de.

ORA DE IARNA 2018. Dam ceasurile inapoi! 28 octombrie va fi cea mai lunga zi din an. Cum ne afecteaza

Romania trece duminica la ora oficiala de iarna, ceasurile vor fi date inapoi cu o ora, la 04. 00, care va deveni 03. 00, iar 28 octombrie va fi cea mai lunga zi din acest an.

Cea mai mare bresa de securitate informationala din istorie: Yahoo ajunge la o ntelegere care o va costa 50 de milioane de $

Gigantul tech Yahoo a acceptat sa plateasca 50 de milioane de $ daune in procesul care vizeaza cea mai mare bresa de securitate informationala din istorie, conform Associated Press, citata deAxios.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )