Libnet.ro
UNICEF

12:30

10 ani de la moartea Madalinei Manole. Cel mai bun prieten al cantaretei rupe tacerea!

B1 B1,
10 ani de la moartea Madalinei Manole. Cel mai bun prieten al cantaretei rupe tacerea!

Se implinesc zece ani de cand glasul Madalinei Manole incanta ingerii din Cer. Pentru a nu ramane uitarii, an de de an, cel mai bun prieten al cantaretei scrie in memoria ei cateva randuri emotionante. continuă pe B1

10 ani de la moartea Madalinei Manole. Marele ei fan, Daniel din Medgidia: Suflet gol, in zbor cazut, orbita de iubire, credeai ca ai totul si ai pierdut!

O scrisoare tulburatoare a fost postata de fanul nr. 1 al Madalinei Manole catre artista care s-a sinucis in urma cu 10 ani, chiar de ziua sa de nastere - 14 iulie. Daniel Gheorghe spune ca fata draga a muzicii romanesti i-a trimis semne de dincolo.

Nick Kyrgios tine din nou capul de afis din tenis cu o declaratie: Pe cine considera cel mai bun din toate timpurile

A tinut capul de afis al ultimelor saptamani pentru comentariile critice facute la adresa lui Novak Djokovic pentru organizarea Adria Tour) si Alexander Zverev nu a respectat cele 14 zile de izolare), iar acum a iesit in evidenta dupa ce si-a spus parerea in legatura cu numele celui pe care il considera cel mai mare jucator din toate timpurile. Nick Kyrgios este personajul zilei din tenisul mondial.

INTERVIU Coronavirusul si teoriile conspiratiei, disecate de romanul care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet: Informatiile false se imprastie usor. Pana se demonstreaza adevarul, minciuna a facut deja inconjurul lumii

Coronavirusul nu exista, nu cunosc pe nimeni bolnav de COVID-19, tehnologia 5G raspandeste virusul, nu trebuie sa port masca, vom fi vaccinati cu forta. Sunt doar cateva dintre teoriile conspiratiei, dezinformarile si fake news-urile din jurul virusului care tine cu sufletul la gura intreaga planeta de o jumatate de an. Am stat de vorba si le-am disecat pe fiecare in parte impreuna cu Ovidiu Covaciu, romanul care se lupta zilnic cu dezinformarile pe teme de sanatate in mediul online si care a fondat, in urma cu 7 ani, ceea ce avea sa devina cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet.

Cel mai bogat om din lume a devenit si mai bogat. Averea fondatorului Amazon a atins un prag istoric

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume si prima persoana din istoria moderna care a acumulat o avere de peste 100 de miliarde de dolari, si-a marit averea pana la o valoare istorica - 171,6 miliarde de.

Cine este vedeta cu cel mai mare salariu de la Pro Tv? Florin Calinescu, dezvaluire neasteptata in direct

Intr-una din emisiunile sale, Catalin Maruta i-a avut invitati pe Andi Moisescu si Florin Calinescu. Carcotas, cum il stie toata lumea, acesta a abordat printre altele si subiectul salariilor din trustul Pro. Cine este vedeta cu cel mai mare salariu? Sa fie Andreea Esca? Andra?.

S-a retras cel mai mare jucator de badminton din istorie

Chinezul Lin Dan, considerat cel mai mare jucator din toate timpurile in badminton, si-a anuntat oficial retragerea, anunta BBC.

Condamnat la 10 ani si 8 luni de inchisoare, Sorin Strutinsky e de negasit. Partenerul de afaceri al lui Mazare a fost dat in urmarire nationala

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, condamnat definitiv luni la 10 ani si 8 luni de inchisoare pentru fapte de coruptie a fost dat in urmarire nationala de catre Politie, care a transmis ca face demersuri pentru emiterea unui mandat european de arestare pe numele acestuia.

Antreprenorul Sorin Strutinsky a fost condamndat la 10 ani si 8 luni de inchisoare

Omul de afaceri Sorin Strutinsky a fost condamnat, definitiv, de Curtea de Apel Constanta la o pedeapsa de 10 ani si 8 luni inchisoare pentru trafic de influenta, anunta Radio Europa Libera.

Antreprenorul Sorin Strutinsky a fost condamnat la 10 ani si 8 luni de inchisoare

Omul de afaceri Sorin Strutinsky a fost condamnat, definitiv, de Curtea de Apel Constanta la o pedeapsa de 10 ani si 8 luni inchisoare pentru trafic de influenta, anunta Radio Europa Libera.

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, un apropiat al lui Radu Mazare, condamnat definitiv la 10 ani si 8 luni de inchisoare

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, partenerul de afaceri al lui Radu Mazare, a fost condamnat luni definitiv la 10 ani si 8 luni de inchisoare intr-un dosar de trafic de influenta, scrieInfo Sud-Est. Decizia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )