Libnet.ro
UNICEF

18:00

10 aplicatii mai putin cunoscute care ii pot ajuta pe turisti in timpul calatoriilor

Adevărul Adevărul,
10 aplicatii mai putin cunoscute care ii pot ajuta pe turisti in timpul calatoriilor

Aplicatiile de ride sharing sau de rezervari de zboruri, hoteluri sau masini au devenit arhicunoscute si sunt folosite de milioane de calatori din intreaga lume, dar exista si unelte care nu au devenit inca) la fel de populare, desi functionalitatea lor este apreciata la fiecare interactiune. continuă pe Adevărul

10 lucruri mai putin cunoscute despre Simona Halep. Ce nu se stie despre sportiva, in afara de pasiunea ei pentru tenis

Simona Halep este, fara indoiala, una dintre cele mai iubite sportive de la noi din tara gratie seriozitatii si profesionalismului cu care isi face meseria. Ultima ei reusita a fost traita cu mari emotii de toti romanii. La 28 de ani, a Simona a reusit performanta de a deveni prima campioana a Romaniei la Wimbledon. Simona .

5 curiozitati mai putin cunoscute despre parfumuri, pe care sigur nu le stiai

Parfumul a devenit, de-a lungul anilor, un produs folosit cu religiozitate atat de femei, cat si de catre barbati. Exista o intreaga industrie a parfumurilor, de la brandurile consacrate care si-au lansat o gama larga de arome, la parfumurile personalizate, cele organice sau cele preparate din cele mai neobisnuite ingrediente.

FOTO Cum arata casa cu citate din Klaus Iohannis. in mai putin de doi ani a devenit noua atractie turistica a Sibiului

Pe o casa din Sibiu au fost amplasate doua placi din marmura pe care este scris un fragment dintr-un discurs mai vechi tinut de presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis.

A doua explozie puternica din Copenhaga, in mai putin de o saptamana. Deflagratia, in apropiere de o sectie de politie

O explozie a avut loc sambata, in apropiere de o statie de politie din Norrebro, care este apropiata de centrul capitalei daneze. Potrivit autoritatilor, nimeni nu a fost ranit. La acest moment nu exista informatii oficiale legate de cauza incidentului.

Stirile ProTV: Cu cat vinde ANAF la licitatie un Logan. Costa mai putin decat un telefon inteligent

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) scoate la licitatie doua autoturisme marca Dacia Logan, la un pret incepand de la 674 de lei.

FOTO Kim Jong Un a condus lansarea de rachete de sambata, a cincea in mai putin de doua saptamani

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supravegheat personal cea mai recenta lansare de rachete, care a reprezentat lansarea-test a unei noi arme, a anuntat duminica agentia oficiala de presa KCNA, potrivit AFP si Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )