Libnet.ro
UNICEF

05:00

10 august, marcat de romani in strada: Proteste in mai multe orase din tara si in diaspora (VIDEO)

B1 B1,
10 august, marcat de romani in strada: Proteste in mai multe orase din tara si in diaspora (VIDEO)

Implinirea unui an de la violentele de la mitingul diasporei din 10 august 2018 a fost marcat in Bucuresti unde circa 20. 000 de persoane s-au strans in fata Guvernului. Romanii au iesit, insa, in strada . continuă pe B1

10 august 2019. Sunt anuntate proteste in toate orasele mari. in Bucuresti, organizatorii estimeaza ca vor veni 250.000 de oameni

Proteste sunt anuntate pentru sambata, 10 august, in toate marile orase din tara, pe retelele de socializare fiind create zeci de evenimente in acest sens. in Capitala, organizatorii estimeaza ca vor veni aproximativ 250. 000 de persoane la manifestatia organizata in Piata Victoriei, incepand cu ora 16. 00, iar un eveniment mai mic, unde se estimeaza ca vor participa circa 2. 000 de persoane, este anuntat in Piata Revolutiei, apoi se va pleca in mars pana la Guvern. Oamenii cer pedepsirea celor responsabili pentru interventia brutala a Jandarmeriei la protestul diasporei din 10 august 2018, dar si stoparea legilor pentru corupti, confiscarea averilor celor condamnati, pentru recuperarea prejudiciilor si fara penali in functii publice.

USR: La un an de la 10 august insangerat, nu s-au schimbat foarte multe. Membrii USR vor fi si astazi in piata si ori de cate ori este nevoie

USR afirma ca, la un an de la 10 august insangerat, nu s-au schimbat foarte multe, a disparut Liviu Dragnea de pe scena politica, dar partenerii lui fideli in atacarea sistematica a statului de drept si a democratiei se afla in continuare la butoane.

PROTESTE 10 AUGUST: Aproximativ 15.000 de persoane s-au adunat in Piata Victoriei

ACTUALIZARE- in piata mai sunt cateva mii de oameni, se pleaca in numar foarte mare ----------- *ACTUALIZARE- Gardurile amplasate de jandarmi sunt la limita inconjuratoare a cladirii Guvernului ----------- *ACTUALIZARE- Peste 15. 000 de oameni sunt in fata Guvernului ----------- *ACTUALIZARE- Protestatarii din Piata Victoriei cer demisia Guvernului. Se striga PSD, ciuma rosie!, Jandarmeria apara hotia!, Demisia! si Hotii! ----------- *ACTUALIZARE- Piata Victoriei pare sa se transforme intr-o diversiune ------------ *ACTUALIZARE- Cutit depistat asupra unui barbat la un filtru Fortele de ordine au gasit un cutit asupra unui barbat, la un filtru de la protestul din Piata Victoriei, barbatul fiind retinut si dus la sectia de politie pentru audieri. ------------ *ACTUALIZARE - Jandarmeria a instalat dispozitive de protectie in Piata Victoriei si va face filtre pentru verificarea persoanelor cu bagaje voluminoase ----------- * ACTUALIZARE - Jandarmeria: Misiunea noastra de astazi va fi centrata in primul rand pe dialog Vor fi dispozitive formate din echipe de dialog, care vor asigura o comunicare atat cu organizatorii, cat si cu cei care participa la manifestatii ----------- Manifestatiile sunt organizate sambata, in Piata Victoriei si in Piata Revolutiei din Bucuresti. La protestul din fata Guvernului, organizatorii estimeaza ca vor veni peste 250. 000 de oameni. Jandarmii vor fi prezenti la cele doua evenimente si fac apel la participanti sa manifesteze pasnic, sa respecte indicatiile, sa evite conflictele si sa anunte fortele de ordine daca observa persoane care au un comportament antisocial. Brigada Rutiera va institui mai multe restrictii de circulatie. Avand in vedere ca vremea va fi caniculara, Primaria Capitalei a anuntat ca va pune la dispozitie 10. 000 de sticle de apa imbuteliata PET) si 4. 000 de litri de apa potabila.

PROTESTE 10 AUGUST: Aproximativ 10.000 de persoane s-au adunat in Piata Victoriei

ACTUALIZARE- Piata Victoriei pare sa se transforme intr-o diversiune ------------ *ACTUALIZARE- Cutit depistat asupra unui barbat la un filtru Fortele de ordine au gasit un cutit asupra unui barbat, la un filtru de la protestul din Piata Victoriei, barbatul fiind retinut si dus la sectia de politie pentru audieri. ------------ *ACTUALIZARE - Jandarmeria a instalat dispozitive de protectie in Piata Victoriei si va face filtre pentru verificarea persoanelor cu bagaje voluminoase ----------- * ACTUALIZARE - Jandarmeria: Misiunea noastra de astazi va fi centrata in primul rand pe dialog Vor fi dispozitive formate din echipe de dialog, care vor asigura o comunicare atat cu organizatorii, cat si cu cei care participa la manifestatii ----------- Manifestatiile sunt organizate sambata, in Piata Victoriei si in Piata Revolutiei din Bucuresti. La protestul din fata Guvernului, organizatorii estimeaza ca vor veni peste 250. 000 de oameni. Jandarmii vor fi prezenti la cele doua evenimente si fac apel la participanti sa manifesteze pasnic, sa respecte indicatiile, sa evite conflictele si sa anunte fortele de ordine daca observa persoane care au un comportament antisocial. Brigada Rutiera va institui mai multe restrictii de circulatie. Avand in vedere ca vremea va fi caniculara, Primaria Capitalei a anuntat ca va pune la dispozitie 10. 000 de sticle de apa imbuteliata PET) si 4. 000 de litri de apa potabila.

Horoscop DRAGOSTE pentru 10 august 2019. Schimbari multe in amor pentru berbeci

HOROSCOPzilnic dragoste. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 10 AUGUST 2019. Cosmosul ne-a oferit o saptamana benefica. Si inca nu s-a incheiat. Mai avem cateva evenimente impotante. Maine, Mercur, planeta.

Protest la Cluj, in semn de solidaritate cu diaspora si cu Bucurestiul. Cerem pedepsirea vinovatilor de la 10 august 2018

Clujenii sunt chemati in strada, sambata, 10 august, de la ora 19. 00, in Piata Unirii, pentru a cere pedepsirea celor care s-au facut vinovati in timpul evenimentelor ce au avut loc in Capitala exact in urma cu un an.

La un an dupa 10 august, am vorbit cu opt dintre romanii din diaspora care au fost la protest: Manifestatiile trebuie sa se transforme intr-un angajament civic, social sau politic

Imediat dupa manifestatia din 10 august 2018, am reconstituit, impreuna cu 10 romani din diaspora, filmul protestelor, de la primele ore, pana la interventia in forta a jandarmeriei. A trecut un an. Au avut loc alegeri europarlamentare si mii de romani din strainatate au stat la cozi pentru a vota. Au fost schimbati ministri. Liderul principalului partid la putere a fost arestat. Opinia publica a fost zguduita de cazul fetelor rapite si omorate la Caracal.

Pregatiri pentru 10 august: Mai multe asociatii vor sa blocheze soseaua care leaga Moldova de Capitala pentru a cere constructia de autostrazi

Mitingul din Piata Victoriei din 10 august va avea sprijinul asociatiilor care militeaza pentru constructia de autostrazi care sa lege Moldova de restul tarii. Mai multi localnici din Iasi, plus altii care au.

VIDEO Protest 10 august 2019. Pianistul Davide Martello a cantat in Piata Victoriei

Pianistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a cantat la protestul diasporei din Piata Victoriei.

Protest 10 august. Restrictii de trafic in Capitala, incepand cu ora 14,30. Ce rute alternative se recomanda

Traficul rutier va fi restrictionat sambata in mai multe zone din centrul Capitalei, in contextul protestului anuntat a se desfasura in Piata Victoriei, la un an de la manifestatia antiguvernamentala din 10.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )