Libnet.ro
UNICEF

10:30

PROTESTE 10 AUGUST: Aproximativ 15.000 de persoane s-au adunat in Piata Victoriei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PROTESTE 10 AUGUST: Aproximativ 15.000 de persoane s-au adunat in Piata Victoriei

ACTUALIZARE- in piata mai sunt cateva mii de oameni, se pleaca in numar foarte mare ----------- *ACTUALIZARE- Gardurile amplasate de jandarmi sunt la limita inconjuratoare a cladirii Guvernului ----------- *ACTUALIZARE- Peste 15. 000 de oameni sunt in fata Guvernului ----------- *ACTUALIZARE- Protestatarii din Piata Victoriei cer demisia Guvernului. Se striga PSD, ciuma rosie!, Jandarmeria apara hotia!, Demisia! si Hotii! ----------- *ACTUALIZARE- Piata Victoriei pare sa se transforme intr-o diversiune ------------ *ACTUALIZARE- Cutit depistat asupra unui barbat la un filtru Fortele de ordine au gasit un cutit asupra unui barbat, la un filtru de la protestul din Piata Victoriei, barbatul fiind retinut si dus la sectia de politie pentru audieri. ------------ *ACTUALIZARE - Jandarmeria a instalat dispozitive de protectie in Piata Victoriei si va face filtre pentru verificarea persoanelor cu bagaje voluminoase ----------- * ACTUALIZARE - Jandarmeria: Misiunea noastra de astazi va fi centrata in primul rand pe dialog Vor fi dispozitive formate din echipe de dialog, care vor asigura o comunicare atat cu organizatorii, cat si cu cei care participa la manifestatii ----------- Manifestatiile sunt organizate sambata, in Piata Victoriei si in Piata Revolutiei din Bucuresti. La protestul din fata Guvernului, organizatorii estimeaza ca vor veni peste 250. 000 de oameni. Jandarmii vor fi prezenti la cele doua evenimente si fac apel la participanti sa manifesteze pasnic, sa respecte indicatiile, sa evite conflictele si sa anunte fortele de ordine daca observa persoane care au un comportament antisocial. Brigada Rutiera va institui mai multe restrictii de circulatie. Avand in vedere ca vremea va fi caniculara, Primaria Capitalei a anuntat ca va pune la dispozitie 10. 000 de sticle de apa imbuteliata PET) si 4. 000 de litri de apa potabila. continuă pe Ziarul Bursa

PROTESTE 10 AUGUST: Aproximativ 10.000 de persoane s-au adunat in Piata Victoriei

ACTUALIZARE- Piata Victoriei pare sa se transforme intr-o diversiune ------------ *ACTUALIZARE- Cutit depistat asupra unui barbat la un filtru Fortele de ordine au gasit un cutit asupra unui barbat, la un filtru de la protestul din Piata Victoriei, barbatul fiind retinut si dus la sectia de politie pentru audieri. ------------ *ACTUALIZARE - Jandarmeria a instalat dispozitive de protectie in Piata Victoriei si va face filtre pentru verificarea persoanelor cu bagaje voluminoase ----------- * ACTUALIZARE - Jandarmeria: Misiunea noastra de astazi va fi centrata in primul rand pe dialog Vor fi dispozitive formate din echipe de dialog, care vor asigura o comunicare atat cu organizatorii, cat si cu cei care participa la manifestatii ----------- Manifestatiile sunt organizate sambata, in Piata Victoriei si in Piata Revolutiei din Bucuresti. La protestul din fata Guvernului, organizatorii estimeaza ca vor veni peste 250. 000 de oameni. Jandarmii vor fi prezenti la cele doua evenimente si fac apel la participanti sa manifesteze pasnic, sa respecte indicatiile, sa evite conflictele si sa anunte fortele de ordine daca observa persoane care au un comportament antisocial. Brigada Rutiera va institui mai multe restrictii de circulatie. Avand in vedere ca vremea va fi caniculara, Primaria Capitalei a anuntat ca va pune la dispozitie 10. 000 de sticle de apa imbuteliata PET) si 4. 000 de litri de apa potabila.

FOTO Protest 10 august 2019. Peste 20.000 de persoane au cerut demisia Guvernului

Peste 20. 000 de persoane au protestat, sambata, in Piata Victoriei. Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Georgian Enache, a declarat ca misiunea institutiei pe care o reprezinta la protestul din 10 august 2019 a fost centrata in primul rand pe dialog.

Mihai Fifor, despre protestul de pe 10 august: Este categoric un drept fundamental al cetateanului sa protesteze

Mihai Fifor i-a indemnat pe manifestantii care vor participa la protestul de pe 10 august sa o faca in mod pasnic. El a subliniat ca este convins ca noul sef al Jandarmeriei, generalul Constantin Floream, va.

PROTEST 10 AUGUST ALDE cere Jandarmiei sa aiba `un comportament retinut` la mitingul Diasporei

Vicepresedintele ALDE, Varujan Vosganian, il contrazice pe colegul sau din coalitia de guvernare Marian Oprisan, baron PSD de Vrancea, care a spus ca romanii care vor participa la mitingul diasporei de pe 10.

Bilantul la un an de la violentele de la mitingul diasporei din 10 august: Doar 18 persoane au fost inculpate si deferite justitiei, niciun jandarm printre ei

Sambata se implineste un an de la mitingul diasporei care a facut inconjurul intregi lumi prin violentele ingrozitoare. Desi a trecut un an de la cumplitele evenimente, numai 18 huligani au fost identificati.

10 august, marcat de romani in strada: Proteste in mai multe orase din tara si in diaspora (VIDEO)

Implinirea unui an de la violentele de la mitingul diasporei din 10 august 2018 a fost marcat in Bucuresti unde circa 20. 000 de persoane s-au strans in fata Guvernului. Romanii au iesit, insa, in strada .

Tentativa de lovitura de stat din 10 august 2018 are 18 autori. Curat neconstitutional, dar umflati-i!

A trecut un an de la evenimentele din 10 august 2018, pe care autoritatile statului in frunte cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila le-au calificat drept tentativa de lovitura de stat. Ei bine, la un an de zile de la tentativa doar 18 persoane au fost trimise in judecata. Zeci de camere de luat vederi din Piata Victoriei, sute de ore de transmisie in direct ale posturilor tv, camere de filmat proprii ale jandarmeriei.

10 august 2019. Protest in Piata Victoriei. Ce restrictii de circulatie s-au impus in zona

Un nou protest se anunta, astazi 10 august, in Piata Victoriei din Capitalei, iar organizatorul manifestatiei a anuntat ca asteapta aproape un sfert de milion de oameni sa participe. Avand in vedere acest protest, cei de la Brigada Rutiera au impus restrictii de circulatie in zona. Trafic restrictionat incepand cu ora 14. 30 Protestul de .

CALENDAR ORTODOX 10 AUGUST. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Lavrentie a vietuit in secolul al III lea. Lavrentie a fost arhidiaconul episcopului Sixt. Din cauza persecutiei impotriva crestinilor, Sixt a.

Marius Ghincea, noul prefect al Capitalei, investit in functie cu doua zile inainte de protestul anuntat pentru 10 august: Sunt un om care stie sa isi asume deciziile legale

Marius Ghincea, noul prefect al Capitalei, un apropiat al primarului Gabriela Firea, a fost investit joi in functie, in cadrul unei ceremonii desfasurate la sediul Ministerului Afacerilor Interne. Evenimentul are loc cu doua zile inainte de protestul anuntat pentru 10 august. Momentul este incarcat de semnificatie deoarece la mitingul diasporei din 10 august 2018, soldat cu sute de victime dupa interventia in forta a jandarmilor, ordinul de interventie a fost semnat de prefectul Speranta Cliseru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )